Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dyaneff - майстор
Щом изтича водата от конденза, по всяка вероятност е замръзнало кечето което обвива компресора. На практика като изключим шума проблеми няма.
pakostnika - помощник
0887919946 Това е телефона ми. Има добър човек в Новачене.
infomar
pakostnika написа:
Пич, едната стойка ти се измъкнала това виждаш ли го!? Ворния дщбел е изпуснал. Вашите тухли са много песъчливи и при удара на прфоратора се пръскат. Аз съм от Плевен. Коя фирма ти монтира климатика.
Фирмата е "Велев-Клима" ЕООД и за стойката знаят за изпусналите два дюбела и ще му сменят при идването мястото, но това е друг проблем. Изглеждат ми професионалисти и се надявам да отстранят проблема, само дето сърцето ми не трае да ги изчакам и искам да си изясня проблема сам или с чужда помощ. Не съм казал, че не разбират - нямали са възможност да дойдат до момента да го прегледат поради времето.
Много се надявам да е нещо елементарно.
pakostnika - помощник
Не е заради времето. Няма да ги хваля, не съм сигурен, че ги познавам. Само не го прави сам. Това е моя съвет. И да питам нещо. Климатика вътре ли се чува или вън по-силно.
infomar
pakostnika написа:
Не е заради времето. Няма да ги хваля, не съм сигурен, че ги познавам. Само не го прави сам. Това е моя съвет. И да питам нещо. Климатика вътре ли се чува или вън по-силно.
Чува се вътре доста силно - през нощта ме буди и направо не се спи - като малко "култиваторче". Разбира се от вънка също се чува силно. Денем е по-тих, но може да е заради страничните шумове.... Няма да правя нищо сам - ще ги изчакам и няма да го спирам след като ми казаха и те, че няма проблем за работата му.
pakostnika - помощник
Не си сбъркал като си купил това. Много е добро. А кечето няма как да замръзне. При нормална Т на компресора не можеш да си държиш ръката на него. Иначе казано може да пържиш яйца.
infomar
Това е звукът който се чува, но за силата му едва ли ще добиете представа :lol:

http://kiwi6.com/file/w97562t83i

След ремонта ще ви уведомя. Дано да се оправи.
pakostnika - помощник
Това звучи страшно :) Няма как да не се оправи. За кога обещаха?
infomar
Когато се пооправят пътищата. Ще го изтрая още 1-2 вечери, има тенденция към намаляне, или така ми се струва....дано до тогава да дойдат.
EDI - майстор
Велев е сериозен човек, може да се разчита на него.Щом е обещал, ще оправи нещата.А с този изтървал дюбел, тялото е денивелирано и не може да се оттича нормално, напълно е възможно да е събрал лед в тавата.Освен това, шума може да се дължи на денивелираното тяло.

Тема "Проблем с GENERAL ASH6 -12LEC" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: