Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Какви радиатори , алуминий или чугун :? параметри -ширина,височина. :)
filmatoplo - майстор
Горелки- Грейко -гледа ли. :?
http://www.gophoto.it/view.php?i=http:/ ... 402352.png това представлява котлето а радиаторите са ми чугунени и са 60 ки
LazarGanev - "Велик майстор"
Дано да пасне на долната вратичка горелката, ама много малко ти са радиаторите - 33 ребра чугун - не повече от 5кВт при 80*С. Трябва да сложиш поне още един радиатор, може панелен. Виж Грейко имат горелка 5-15кВт, Ерато имат 7-25кВт
niki_nadj - специалист
Ужас!!! Нови пелети за проба .... за 24часа ..... :shock: ...задръсти.
На 12часа чистя горелката за да работи. Пускам снимки. Май сбърках темата :? Ако има нужда преместете я.

Прикачен файл

Снимка0283.jpg 12ч

Прикачен файл

Снимка0282.jpg 12ч

Прикачен файл

Снимка0279.jpg 24ч

Прикачен файл

Снимка0278.jpg 24 часа
благодаря за съвета котлето има фабрична газова горелка но на газ ми много скъпо мисля че на долната вратичка ще може да се монтира горелка като се махне скарата
Strahil - специалист
дано не ти охладя ентусиазма,но Ерато имат изисквания за марките котли ,на които се монтират горелките им .
filmatoplo - майстор
Ще ти вземат парите няма страшно -имало изискване , кой следи за него :wink: .Ако си закупя горелка -кой ще ми каже къде я монтирам , може и да си я гледам 5 години в хола на секцията. :wink: Има изискване колкото да си вържат гащите документално -ако утре запалиш къщата . :wink:
LazarGanev - "Велик майстор"
Да, има изискване и се спазва. Как се контролира ли - горелка можеш да си купиш, но за да важи гаранцията се попълва протокол за пуск, в който се описва на какъв котел се монтира и единия от трите екземпляра отива в Ерато. Тоест - ако не се монтира на котел от списъка, Ерато не се наема да гарантира какъв ще е резултата.

Тема "горелки на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: