• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Колко киловата е котела :? 35 има ли.
naskov - майстор
Е това е ключа от палатката :) Виадруси от 17 до 50кВт.
galin56 - специалист
petkomz написа:
Добре де, ама що викаш? :)
А ти как разбра че вика :? Аз може би не го чувам защото съм си изключил звука на лаптопа, но и да го включа едва ли ще чуя нещо :lol:
petkomz - специалист
galin56 написа:
petkomz написа:
А ти как разбра че вика :? Аз може би не го чувам защото съм си изключил звука на лаптопа, но и да го включа едва ли ще чуя нещо :lol:
Писането само с главни букви в интернет е равносилно на викане :wink: !
galin56 - специалист
petkomz написа:
galin56 написа:
petkomz написа:
Писането само с главни букви в интернет е равносилно на викане :wink: !
Абе не съм много съгласен и не знам кой я измисли тая щуротия. Ако ще да пише и със шрифт 40 не ми пречи нито на ушите,нито съседите се оплакват да има шум също така че.. Единственото е че ако наистина са шрифт 40 ще стане много голям поста и трудно ще се чете, иначе с Caps Lock ако ище и до утре да пише не ми пречи.
kalin72 - майстор
http://email.about.com/od/netiquettetip ... outing.htm

http://in.answers.yahoo.com/question/in ... 452AAHIRQL

Не е измислено от нас, и не е от сега, а доста отдавна...просто етикет на разговорите в интернет пространството...

По темата - нека отворилия да даде възможно повече подробности за системата си, така знаещите и патилите ще могат да помогнат....
galin56 - специалист
Е аз за тях казвам де, знам че не сме го измисли ние това. И това е пълна глупост. В линка пише следното - Представяйте/представете си че някой като пише с Caps Lock все едно че крещи постоянно. Е добре аз пък не искам да си представям и какво. Ако ще да пише и с шрифт 40, на мен пак си ми е тихо. Просто явно има хора без работа и се чудят каква глупост да сътворят.
filmatoplo - майстор
Уплашихте човека с морал че, не пише вече по въпроса за Виадруса :wink: .
dyaneff - майстор
Ти ако питаше нещо и получеше такива отговори дали щеше да пишещ още ? :lol:

Към plamen8527, ако искаш да получиш отговор на въпроси го задай коректно. Примерно: котел .... радиатори .... помещения.... изолация... дограма... и каквото още се сетиш.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

Тема "VIADRUS U22 НЕМОГА ДА СТОПЛЯ КЪЩАТА!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: