• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
themask - специалист
За информация - ходих до магазина на "Борис III" - МарМаг... Оказа се, че имат един единствен размер шамотни плочи (мисля 20х30см) и това е. Голяма мизерия... Започваме отначало :evil:
Radoslaw - специалист
themask написа:
За информация - ходих до магазина на "Борис III" - МарМаг... Оказа се, че имат един единствен размер шамотни плочи (мисля 20х30см) и това е. Голяма мизерия... Започваме отначало :evil:
Не е в Мар Маг,На самия Борис има голям магазин ,голям за строителни материали,продават и котлета и почти всичко.Там има почти всички размери тухличкато тези които са показани по горе на снимката.
themask - специалист
Radoslaw написа:
themask написа:
Не е в Мар Маг,На самия Борис има голям магазин ,голям за строителни материали,продават и котлета и почти всичко.Там има почти всички размери тухличкато тези които са показани по горе на снимката.
Всъщност аз отидох първо в МарМаг, който е на Никола Петков, а те ме пратиха в склада, който пак е техен - на ъгъла на Борис и Никола Петков като се спускаш от Бояна вдясно.
Ако и това не е магазина, за който говориш, би ли обяснил къде се намира точно? :prayer:
VLADO66 - майстор
Да не е камини Кръстанов -бул Цар Борис 372а :?
themask - специалист
Който знае, нека да забоде една карфица в гугъл мапс и да сложи тук линк, моля :partyman:
Radoslaw - специалист
themask написа:
Който знае, нека да забоде една карфица в гугъл мапс и да сложи тук линк, моля :partyman:
Бях го написал Цар БорисIII и околовръстното,точно на кръстовището.Има голям склад за строителни материали.Къде е МарМаг, той не е на кръстовището.
themask - специалист
Radoslaw написа:
themask написа:
Бях го написал Цар БорисIII и околовръстното,точно на кръстовището.Има голям склад за строителни материали.Къде е МарМаг, той не е на кръстовището.
Ако говориш за ето този склад:

https://maps.google.com/maps?q=42.66502 ... 1&t=h&z=19

Това е складът, който има само един размер плочи и е също на МарМаг. Ето стрийт вю-то:
http://goo.gl/maps/5SZWa

Единственото, което се сещам, е да съм попаднал на малоумен продавач...
  • 1
  • 2

Тема "Шамотни плочи за камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: