• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Evgeniy - майстор
n.ganev написа:
Радвам се че си доволен! Като ходи не ти ли я показаха в действие? Някой може ли да качи клип на работеща такава? Ако има колеги от форума притежаващи тази горелка да кажат мнения как се държи в работен режим.
Между другото Евгений, разкажи в темата GREYKO какъв разход имаш с тези пелети и твоя котел :yawinkle:
Показаха една с много киловати на голям котел, но тя се гасеше в момента. Прави много интересно доизгаряне на останалите пелети - Раздухва за кратко на макс да ги поразпали и после продължава на по-малка мощност, за да не издухва въгленчета и после пак така.
Между другото вътрешния шнек е с цяла лопатка, не е просто пружина.

А за разхода на Грейкото - нека да направя цял един месец, да поизпразня бункера и тогава ще преброя останалите чували за по-точна преценка.
filmatoplo - майстор
Втория клип леко осира горелката.
n.ganev - майстор
Филмееееее , Как ти се събра туй гулямото аку на клавиатурата #-o .
filmatoplo - майстор
Извинявам се -Странджански диалект, думата се ползва често за всичко, тоест има много значения. Предполагам повредената горелка е стар модел на поне 8-10год експлоатация.Повредената горивна камера е станало защото ги монтират в чугунени котли за нафтови горелки, там пламъка се връща срещу горелката и я нагрява много до прегаряне, също така горелката е пръщяла на макс.
n.ganev - майстор
Ако пък се казваш Стоян ша ти викам по Странджански " Наню" :yawinkle: !
kalin72 - майстор
n.ganev написа:
Ако пък се казваш Стоян ша ти викам по Странджански " Наню" :yawinkle: !
Не е ли по-скоро Тяна?
n.ganev - майстор
[-X Наню , Наню - Все пак брат ми води Странджанлийка вече почти 26 години #-o баси .
filmatoplo - майстор
Наню казваме на някой интересен човек който не присъства, иначе като обръщение към приятел при разговор аз ползвам Тяна.Обаче горелката се о...ра.
kalin72 - майстор
Извинете ме, ама цената на най-малката Revo mini е умопомрачителна...3500 лева...Сега питам директно поляците кви пари ще й искат...
filmatoplo - майстор
Колкото 3 Феролита на старо :?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "горелка "PellasX"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: