• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tokata123 - напреднал
Evgeniy написа:
Неясноти:
- много, включително и как работи :)
- дали стайната температура само гаси горелката (термостат) или участва в модулацията
За мен всяка горелка има много неясноти. Какво да питам за да ги избегна?
alx359 - специалист
tokata123 написа:
За мен всяка горелка има много неясноти. Какво да питам за да ги избегна?
Ако се чувствате толкова бос, няма друго спасение освен още четене. Иначе ще повтаряте като папагал и бързо ще ви объркат търговците. Примерно, прочетете екстрите на по-скъпите марки и ги съпоставете с по-евтините. Направете си табличка, както правят за компютрите. После уточнете понятията, за да разберете кое какво е и какво прави, и се опитайте да си представите кое колко е важно за вас, че да давате (още) пари. Ако някои екстри са ви скъпи но ги искате много помислете и за втора ръка, особено сега, в края на сезона. Ако не ви се занимава, още по-лесно е просто да следвате съсед или приятел дето е по напред с материала и да си купите като него. Но за да получите помощ от форума дето да ви върши работа, изглежда малко е рано все още.
tokata123 - напреднал
Ето и въпросната горелка.
Имам я вече 2 седмици и не мога да се оплача от нея. Ще имам нужда от малко помощ при настройките защото все още работи със заводските настойки, но след като премеря какво количество подава шнека ще пиша на ново.

Прикачен файл

IMG_20150430_180437.jpg
filmatoplo - майстор
Тази бъркалка няма ли да изгори :? .
tokata123 - напреднал
Личен опит нямам. Производителя казва, че няма проблеми с бъркалката ако се използват пелети клас А. При използване на слънчоглед се скапва след тон тон и половина и трябва да се сменя.
  • 1
  • 2

Тема "Пелетна горелка Green fire - Мнения" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: