Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Чудя се това какво е -водата гори ли :? , или водата се ползва само за проводник , и всъщност наблюдаваме -късо съединение .Ако в место вода се постави една жаба или картоф -пак ще имаме памък , което ще има резултат че -картофите и жабите горят (провеждат електричество ) , това сме го правили по физика с батерия от 4,5 волта , за да не умре жабата :wink: и ние като ученици в 4 клас .Ако пък всичко което човека казва е вярно -ами добре , ще послужи за нещо . Сетих се -в Ютубе има клипове на хора и мечки които допират трансформатор с 2000 волта ток -горят по същия начин .
lz2skt - специалист
Браво.Остава да си регистрираш изобретението и да му намериш практически опит и да реализираш печалби,Бях малък ,когато по тв в един работнически стол показваха как гори водата пред видни партийни лидери,но на братушките явно не им се хареса подобна идея.....
lz2skt - специалист
Мисля ,че специалните керамики,ползващи се за космическите совалки като облицовка могат да се ползват като топлообменник при оксиводородното горене...остава само наш човек да ги открадне и прати...п.п има българи ,работещи в НАСА.... :)
шоп - майстор
:) зарежете ги тия от НАСА. Тяхната изолация се компроментира и затриха цяла совалка с екипажа и.

Не искам такъв топлообменник в котелното ми:-)
6osi6 - майстор
filmatoplo написа:
Чудя се това какво е -водата гори ли :?
С това колко ли палачинки могат да се направят :?
А ти търкай с флекса и прави смеси :-D
ivanovbg - майстор
Разгледах вече добре схемата, обадих се тук там и си отдъхнах. Щот много отдавна се топлим на вода и пазим тайната, но ме е страх. че някой ще се направи на идиот и ще я издаде. Добре, че не е от нашите и да се налагат по крути мерки.

Момченце, направи си за теб ако стане и си трайкай , че ще видим чисто море и чиста вода на кукув ден ако почнат всички! [-X

:partyman:
filmatoplo - майстор
:) Ами по принцип много хора се топлят с Огнена вода . А щото пише печка на вода -да дойде човека у нас и да инсталира това в мойто Прити 10 киловата , да се топля на вода 1 месец -с уговорката че ще плати тока :wink:
http://m.blitz.bg/news/article/315852
Аз съм направил и други устройства на този принцип...:)

В търсачката ще намерите още за моите проекти ...
andro440 - майстор
Струва ми се ,че си измислил ,как един килограм вода ,се загрява с 1кВт ток .а обикновен бойлер за 1 час ,с 1 кВт електроенергия -загрява 50 литра вода .може и да бъркам ..
lov - майстор
Аз пък имам още по отворено предложение. Казваш къде и кога ще направиш демонстрация на живо пред представители членове на този форум. Това кой и как ще дойде ще го измислим после.
Но тези хора да могат да си носят собствена измерителна апаратура и също да могат да измерят всичко каквото си пожелаят по опитните постановки представени от вас. Без никакви ограничения в достъпа.
Обяснения че някои неща не са все още патентовани или изобретателска тайна се смятат за измама.

Тема "Печка на Вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: