lz2skt написа:При бързо затопляне на работилница и за кратко време ,акумулиращ ефект не се търси.Трябва в печката да няма тухли.Хубаво е да има вентилатор да обдухва печката или лира на кюнците и бързо да разнесе топлината.Ако целодневно се ползва става и с тухли.Булерян-печка е добра идея.Даже в САЩ продават готов комплект от вратичка,крака и флукс за комин и от варел от масло за нула време правят такава печкаЧовече, не ти ли харесва печката? Или чуждият труд не струва?!
Трифон П.Трифонов написа:Имам чувството че неправилно се интерпретират думите ми .Някъде да съм писал,че не ми харесва печката или чуждият труд не струва?lz2skt написа:При бързо затопляне на работилница и за кратко време ,акумулиращ ефект не се търси.Трябва в печката да няма тухли.Хубаво е да има вентилатор да обдухва печката или лира на кюнците и бързо да разнесе топлината.Ако целодневно се ползва става и с тухли.Булерян-печка е добра идея.Даже в САЩ продават готов комплект от вратичка,крака и флукс за комин и от варел от масло за нула време правят такава печкаЧовече, не ти ли харесва печката? Или чуждият труд не струва?!
lz2skt написа:....Сега правих от балон от бойлер нова печка за горелката за отработено.Само ,че балонът е от старите елпромски бойлери с дебелата лаамарина...Би ли постнал скица на тази ти печка
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: