• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Victor333 - помощник
Прикачен файл:
11221122.PNG
nqkoi moje li da mi kaje kak da izchistq tozi X
ne darpa peleti ot bunkera ,a predi tova izpisa greshka E - prepalvane ( otsranih greshkata ,no X si ostana)
Victor333 - помощник
11221122.PNG
ne darpa peleti ot bunkera ,a predi tova izpisa greshka E - prepalvane ( otsranih greshkata ,no X si ostana)

Прикачен файл

11221122.PNG
X na vanshniq shnek
11221122.PNG (170.51 KиБ) Видяна 1018 пъти
Victor333 - помощник
пет мар 11, 2022 4:35 amVictor333 написа:
11221122.PNG
изключвах от контакта...Х си стои
запалих котела на дърва,сложих пелети в горелката ,за да може автоматично да тръгне в режим на работа,но и това не помогна..
Х-са си стои
LazarGanev - "Велик майстор"
Този X го дава оптодвойката - или са замърсени двата датчика, или наистина има преграда пред тях (пелети). Първо извади маркуча от горелката и виж нивото на пелетите - дали достига до нивото на оптодвойката. Ако не стига значи са замърсени и трябва да ги почистиш. Ако нивото е високо - лошо, може да се с намачкал и скъсил шнека заради непочистване на нагар, трябва да се сменя. Най-тежкия вариант е да е заминал мотор-редуктора. От кога я имаш горелката?
Victor333 - помощник
пет мар 11, 2022 6:34 amLazarGanev написа:
Този X го дава оптодвойката - или са замърсени двата датчика, или наистина има преграда пред тях (пелети). Първо извади маркуча от горелката и виж нивото на пелетите - дали достига до нивото на оптодвойката. Ако не стига значи са замърсени и трябва да ги почистиш. Ако нивото е високо - лошо, може да се с намачкал и скъсил шнека заради непочистване на нагар, трябва да се сменя. Най-тежкия вариант е да е заминал мотор-редуктора. От кога я имаш горелката?
на кое казваш оптодвойка? и къде се намират тези два датчика
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз не казвам. В Инструкцията за експлоатация е с №6 на стр.12 и 13
Victor333 - помощник
пон мар 14, 2022 2:04 amLazarGanev написа:
Аз не казвам. В Инструкцията за експлоатация е с №6 на стр.12 и 13
почистих двта датчика и Х изчезна и сега всичко е нормално
Благодаря за помощта =D> =D> =D>
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: