Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Veso01 - напреднал
Чираче птав си не съм го видял. Филме за трипътника какво мислиш и добре ли е да правя за тази система?
LazarGanev - "Велик майстор"
Добре е да научите някои нестинарски танци, за да не подскачате безразборно :wink:
Чираче - майстор
Намери поне трима майстори, да ти начертаят цялата схема, и ги публикувай тук. Ако не могат да чертаят схеми, отпиши ги. Има много по-добри специалисти от мен. Надявам се, че ще получиш правилния вариант, след корекции. Ако има такива....
Veso01 - напреднал
Също ако знаете някой читав в София споделете, доколкото знам Лазар и Филма са морски препорачайте ми някои сигурен от софия.
Veso01 - напреднал
Ето така по смислена ли е схемата ?
Прикачен файл:
parno.jpg
Кога и колко ще е циркулацията през радиаторите остава неизвестно.
Veso01 написа:
Също ако знаете някой читав в София споделете, доколкото знам Лазар и Филма са морски препорачайте ми някои сигурен от софия.
А бе Весо, ти що не станеш приятел на шопа, той е от София. Не работи за пари, но за приятели прави чудеса, виж тук:
http://forum.napravisam.bg/viewtopic.ph ... 57#p802657
p.v.x - майстор
LazarGanev написа:
Не работи за пари, но за приятели прави чудеса, виж тук:
Що?

Другите как дават съвети и работят. :?

Само с пари ли става при вас. :?

Да знам.

Като питам.

:rock:
Veso01 - напреднал
Благодаря Лазаре ще се свържя с него, то аз не съм казал че искам да е без пари ще си платя стига да не е като майстор номер едно дето ми беше. Колкото до питанията тук който може и иска да помогле ти и Филма сте споделяли много неща закоето мисля че доста хора са ви благодарни. Затова е форум.
шоп - майстор
:supz:
Привет, чета темата, но няма какво да напиша. Не, че е невъзможно да се балансират дебитите, но няма да е лесно и си изисква доста регулираща арматура. Трябва да се погледне на място и предполагам това ще го направи човека изградил системата.

Аз си майстора само на мен и на мои приятели :-D

Тема "Моля за помощ, инсталация преди пускане!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: