• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vrangelov - специалист
Сега ще се оправят нещата!
Разбирам те добре какво ми пишеш, а със схемите, които си нарисувал, отпадат всякакви съмнения.
При котлите на твърдо гориво има още един трипътен вентил, който е само за котела. За подовото трипътния вентил е задължителен, а понякога може дори и на радиаторите да се сложи един.

Поздрави
naskov - майстор
vsterev написа:
Котела е електрически, разширителен съд има в самия котел не съм го начертал, трипътния винтил съм го обозначил на схемата и точно в него е проблема, че подава твърде висока температура към входящата на парното.
Предполагам, че последната дума е "подовото". Ако монтираш трипътен вентил на Херц с изнесен датчик няма да имаш разминаване между настройката и действителността.
vsterev - специалист
naskov написа:
vsterev написа:
Котела е електрически, разширителен съд има в самия котел не съм го начертал, трипътния винтил съм го обозначил на схемата и точно в него е проблема, че подава твърде висока температура към входящата на парното.
Предполагам, че последната дума е "подовото". Ако монтираш трипътен вентил на Херц с изнесен датчик няма да имаш разминаване между настройката и действителността.
Да естествено, че за подовото става дума, можеш ли да ми дадеш линк към този винтил на Hertz, в момента при мен е монтиран този. Според теб, коя от двете схеми е по-правилна първата или последната, която съм начертал по-горе ? Мерси предварително.
  • 1
  • 2

Тема "подово въпроси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: