Ей събудихте сеееее
Иначе все пак съм написал в първия пост не малко неща! Камината е Alfa plam commo 21, 21кв от които около 3кв отделя самата камина и около 18кв на водната риза. Отоплявам около 60-70м2, без външна изолация/къща зид около 30-35см/втори етаж съм, нова дограма. За съжаление под мене не се отоплявам, две от стаите съм на калкан/едната се топли, другата е стълбище. Дневната ми е около 33м2 там съм сложил два радиатора по 120х60 панелни/това са около 5,8кв/+там съм сложил камината. В коридора антре имам един 80х60 панелен /1,9кв/ за 8м2, гардеробна/бивша тераса, там положението е най-кофти щото съм на итонг 10см и съм във въздуха 60х60/1,5кв/.В банята съм с H-140см алуминиев 4 глидера около 1,2кв, банята не е повече от 3,5м2. Спалята съм с панелен 160х60/3,9кв/ тя е към 14-15м2 /при нея също е хладно.Оставил съм тръби за бойлер към тавана/там в момента има електрически разположен в кутия от ПДЧ и 3 вида изолация, водата до там не е спряна и циркулира до тялото на бойлера/. Комина е зидан с отвор според мен не повече от ф150/прочистен преди да направя системата. Инсталацията я направихме това лято с човек който се занимава с това. Той свърза всичко/просто не е настройвал такава камина/Кода го научих от фирмата вносител. Искам да знам някой сблъсквал ли сее с такава камина или поне да ми обясните кой параметър на какво влияе за да направя опити
Мисля че съм горе долу технически образован
А нещо много важно момчето с парното ме накара да докарам до камината тръба ф50 за свеж въздух и я свърза директно отзад от където тегли/това правилно ли е ?