Перфектната кутия такава че да ти хареса - може само ти да си направиш ,всяка друга която си платил някой друг да направи - винаги ще и търсиш кусури . 

шоп написа:Всичко е много хубаво ,спор няма.Но в крайна сметка,нали в съседните теми,се проповядва ,че в мястото на горене ,температурата ,трябва да е максимално висока.изолации,вермикулити,Боби ги докарва да 1400 градуса.С тая водна риза ,какво ,ще се получи?yakimovauto написа:Не знам, имам усещането, че няма кой да направи качествена кутия и да я монтира както трябва с високо температурен силикон, както е по клиповете в нетаТази харесва ли ти?
viewtopic.php?f=10&t=52217&start=660
Radoslaw написа:Ще поддържа 80-88 градуса на водата в кутията и се очаква да не се облепва със нагар!шоп написа:Всичко е много хубаво ,спор няма.Но в крайна сметка,нали в съседните теми,се проповядва ,че в мястото на горене ,температурата ,трябва да е максимално висока.изолации,вермикулити,Боби ги докарва да 1400 градуса.С тая водна риза ,какво ,ще се получи?yakimovauto написа:Не знам, имам усещането, че няма кой да направи качествена кутия и да я монтира както трябва с високо температурен силикон, както е по клиповете в нетаТази харесва ли ти?
viewtopic.php?f=10&t=52217&start=660
yakimovauto написа:Не знам, имам усещането, че няма кой да направи качествена кутия и да я монтира както трябва с високо температурен силикон, както е по клиповете в нетаДоста хора от този форум си ги правят сами,разгледай тематаviewtopic.php?f=10&t=52217&start=300
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: