• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tokata123 написа:
Staio1 написа:
Сетих се и за друг тест дали работи главата, натисни централното копче, от което се избира температурата. Натисни го веднъж без да влизаш в менюто и ще се покаже BOST. Отваря главата на макс за 200 секунди мисля. Радиатора трябва да стане жегав почти веднага. Ако нещо е заяло не би трябвало да стане си мисля.
В инструкцията на моята пише че буста е 80%. Опитах но няма ефект.
За калибрирането само не съм на ясно може ли да се направи при работещо отопление?
Ми ако не работи на пролет премръзнал ли ши го прайш? Тва си е в менюто на главата. Някой даже беше писал по подробно.
Моите си имат някво ресторе, а като им сменям батериите си искат първоначална адаптация към крана.
Пък и нищо не е вечно, на тоя свят. Разваля се и фърляш, даже и насред зима. Като я свалиш, тъпата глава, най много да са претоплиш, ма както казваше един мой командир- от топло и от кир не са умира.
Staio1 - специалист
Точно на работещо отопление се калибрира. В менюто на позиция TOF можеш да нагласяш от - 3 до + 3 градуса през 0.5. Но за целта трябва да я свериш със стаен термометър. Каго я сваляш нази глава от радиатора, после веднага ли я слагаш обратно? Аз при сваляне задължително вадя батериите и ги слагам пак и минавам през адапт, за да се нагоди на вентила добре.
Тофифа няма никакво значение, в случая.
Проблема е или механичен, както предположи Анди или главата е изпушила и е за смяна.
Имах 5 на друга фирма. Доволен съм от работата, въпреки, че едната се развали още в гаранция.
filmatoplo - майстор
Ако на този радиатор поставиш друга глава тръгват ли нещата ,и обратно - тази глава ако я сложиш на др радиатор .аз не работищите неща ги хвърлям през терасата - оглеждам се отдолу да не седи котката и мятам (за тъщата не гледам ). :-D
tokata123 - напреднал
Вчера калибрирах главата. Днес за момента всичко е наред. Ако продължи да прави проблем ще сменям местата.
Може и така да ми се струва но калибрацията отне повече време отклкото при другите глави. Днес ще калибрирам останалите и ще преценя.
Благодаря за помоща ако не съм доволен от резултатите пак ще се допитам до вас.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с електронна термо глава Herz" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: