• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Аз ползвам управлението Натурела (универсалното) ,изчакването е постоянно,различно от това на Грейко .
Rumen72 - специалист
Ами, радвам се за тебе, ама това не обяснява защо влизаш остро и ненавиждаш всичко различно от твоите разбирания , ама пък и на мен не ми е работа, а весел ден и малко по -толерантен! :-)
Нещо май съм разбрана погрешно не искам да " разкоствам" нищо, просто търся съдействие или по-скоро помощ за настройките на управлението, елементарни напр. да увелича времето за запалване, силата на вентилатора и т.н. просто вече виждам разликата преди последното " майсторско пипане"... Така, че ще съм благодарна, ако пише някой, който вече си е самонастройвал машинката... И не на последно място, каква е тази програмка, за която говорите? Ако може да ми разясните, че съм жена все пак :rolleyes:
ПС: за Натурела питам, нова изцяло ново управление ли е?
Rumen72 - специалист
Biliana_25 написа:
ПС: за Натурела питам, нова изцяло ново управление ли е?
Абсолютно, човекът говори за напълно ново управление http://www.naturela-bg.com/bg/products/ ... i-i-kotli/ нещо такова, тоест от горелката остават само железата! управление. Относно твоят проблем , трябва малко повече инфо да дадеш - модел горелка , тип на суплото, сегашни настройки и какво точно става като изгасне горелката /колко пепел остава, каква е на цвят, шлака има ли, за колко време задръства , пък и някоя снимка да има -не пречи/ инак става - болиго нейде , ама кого и какво един дявол знае! Пък и за настройки на горелка GF , модел SMB и PB има доста писано! Успех и имай предвид , че ми омръзна да бачкам за слава и почерпки!
filmatoplo - майстор
Не пиша остро ,хич даже . :) никой от хората не е виновен че камините или горелките имат сложни управления с които не могат да се справят ,няма информация или въобще са стари софтуери от преди 2-3 години .Дадох за пример Натурела защото всеки ден работя с агрегати с това управление, почти не ме е подвело .Имам го монтирано на доста горелки и камини на които оригиналните управления са докарвали собственика до истерия излишен разход и стоене на студено.А забравих - моята камина също е с Натурела. Нищо не рекламирам ,само помагам с идеята - който ме послуша поставя това :prayer:
gnt69 - майстор
Biliana_25 написа:
Нещо май съм разбрана погрешно не искам да " разкоствам" нищо, просто търся съдействие или по-скоро помощ за настройките на управлението, елементарни напр. да увелича времето за запалване, силата на вентилатора и т.н. просто вече виждам разликата преди последното " майсторско пипане"... Така, че ще съм благодарна, ако пише някой, който вече си е самонастройвал машинката... И не на последно място, каква е тази програмка, за която говорите? Ако може да ми разясните, че съм жена все пак :rolleyes:
Rumen72 написа:
filmatoplo написа:
То голденфайера страда на 90% от управлението и 90% от тарикат майсторите .
Що така , мастореее , не е убаво с рогите, пък ако го продава и не и трябва....., на мен ще ми влезе в употреба. Много си е хубаво управлението има сума ти и опции, можеш и в изчакване в поддръжка до 3 часа да работи, стига да искаш де , на грейкото поддръжката до 30 мин и после проблеми, а със здраве!
Румен е твоя човек всичко му е ясно ама не казва. :partyman:
Rumen72 - специалист
Биляна, чети тука и до края, ако ти помогне нещо
viewtopic.php?f=10&t=58529

И тука
viewtopic.php?f=10&t=52004&start=370
в края на страницата има сновни настройки на пелетна горелка SMB и РВ, с управление Ейзитех /новото Италянско управление/!
Хахаа, Били, чети тука и тука!
Ми чела е темата момата. Ако искаш да помагаш-ти си човека, че си разгадал и вникнал в управлението. Пък ти.....чети. Ма хич не е кавалерско.
С грейковско Натурелче съм, от по старите. Имам си вечен съспенд, ако ми потрябва де.
Всеки може да се справи с контролер Натурела. Пише на български, кодовете са написани в инструкциите, но не служат за ограничаване на достъпа...............
Вече два пъти ходя в офиса им, любезни, отзивчиви, вършат работа в рамките на деня и не дерат кожи, Румба.
И карай по полека! Не Филма, а ти са заостри. Възможно е да си по умен от повечето от нас, но тая марка не уважава клиентите си. Тя, каминката, си работи добре, както разбирам от селскоградския, ама само за вас двамата знам, че и разбирате.
Rumen72 - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
Хахаа, Били, чети тука и тука!
Ми чела е темата момата. Ако искаш да помагаш-ти си човека, че си разгадал и вникнал в управлението. Пък ти.....чети. Ма хич не е кавалерско.
С грейковско Натурелче съм, от по старите. Имам си вечен съспенд, ако ми потрябва де.
Всеки може да се справи с контролер Натурела. Пише на български, кодовете са написани в инструкциите, но не служат за ограничаване на достъпа...............
Вече два пъти ходя в офиса им, любезни, отзивчиви, вършат работа в рамките на деня и не дерат кожи, Румба.
И карай по полека! Не Филма, а ти са заостри. Възможно е да си по умен от повечето от нас, но тая марка не уважава клиентите си. Тя, каминката, си работи добре, както разбирам от селскоградския, ама само за вас двамата знам, че и разбирате.
Сори, ако съм обидил някого - ИЗВИНЯВАМ СЕ!!! Не дера кожи и НЕ съм служител или работник към Голденфаер, просто имам по две от горелките и котлите им , и ми се наложи да се поухажвам с управленията им. Не се мисля за по умен от никого , няма прости хора, има хора които не са отделили достатъчно време за да научат или разучат нещо.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "ПОМОЩ! Настройки на ПЕЛЕТНА горелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: