• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Може и със шепа трици. Ако няма може и едро смлян червен пипер.
PIP - майстор
Викай опитен заварчик. Той на място ще ти каже най-добре. На колко сезона е печката, че и аз ползвам подобна 27квт.
Hoвoceлckи - майстор
Опитът на заварчика в случая не е от особено значение. Ако ризата е на ...найсе години вероятно се е изтънила до степен "невъзможно заваряване".
Той питащия ни се ядоса май, че не щем да му кажем "нещо което да я запуши отвътре" и не поглежда повече тук :-D
  • 1
  • 2

Тема "Сръбска печка - парно/теч на водната риза" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: