Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Sandman - специалист
Прикачен файл:
Screenshot_20201116-192609.jpg
Screenshot_20201116-192609.jpg (108.12 KиБ) Видяна 1447 пъти
:-D
LazarGanev - "Велик майстор"
ср ное 18, 2020 9:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ма много си критичен!
Можи да и от Пловдиф.
Момче и момиче от Пловдив се запознават:
- Здравей, аз съм Имил!
- А, приятно ми е, аз съм Илена, и аз съм с "И"!
ср ное 18, 2020 11:04 pmLazarGanev написа:
ср ное 18, 2020 9:16 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ма много си критичен!
Можи да и от Пловдиф.
Момче и момиче от Пловдив се запознават:
- Здравей, аз съм Имил!
- А, приятно ми е, аз съм Илена, и аз съм с "И"!
Лазаре, ти ма улучи прао в сърцето!
Първата ми беши Иленка.
bmahob - майстор
ср ное 18, 2020 7:17 pmemo780102 написа:
от някъде да започнем и съм грамотен но съм нов с тези камини така че да си помогнем ако имате желание
Колега виж в темите за голден фаеер, там могат да то помогнат, тук само за сектанти :) . Оакахте на човека темата, тук не сме в час по български, пъкни с тез смартфони теудно се пише
4799inpl64 - специалист
Той човека най -малко ускорен пулс е получил с тоя разход!След Нова година май ще има много теми за Марели.Чух ,че те са спечелили конкурса за подмяна на кюмбетата в София.
Ниска цена, липса на сервизна мрежа, неадекватна търговска и сервизна политика - какво да очакваш от такъв продукт?
bmahob - майстор
чет ное 19, 2020 6:57 amLazarGanev написа:
Ниска цена, липса на сервизна мрежа, неадекватна търговска и сервизна политика - какво да очакваш от такъв продукт?
За сервизната мрежа си прав! Но инак на местно ниво където успява да покрие сервиза не се предатставят толко зле. Все повече позитивни мнения чувам
Ами да продават на местно ниво - там, докъдето покрива сервиза им. На мен Грейко не ми дават да продавам извън обхвата на сервиза ми и аз го разбирам и се съобразявам, пренасочвам към колеги. Ама има към кого, има мрежа навсякъде, и то подбрани по компетентност, а не по наличие на електронен магазин и сайт.
morfei1 - специалист
ср ное 18, 2020 6:10 pmemo780102 написа:
24 кв че ми гори 1 чувал за 8 часа как да я направя по икономична ако може на имейл еmo7801@abv.bg или тука благодаря предварително
Предполагам вече от личен опит си наясно колко много са около 10kw. Представи си чисто хипотечично какво се случва ако изкара 8часа на 24kw. :roll:
RightClick - напреднал
За колегата,който иска настройки да пробва тук от първия пост, аз лично съм много доволен. viewtopic.php?t=55392

Накратко шнек 1 2 и 4 секунди за степените през период от 20 секунди. Вентилаторите при мен са на 38% 39% и 40%. На тези стойности нямам шлаки. Тествай колега и на по-малки проценти , всичко е до пелети.

Тема "mareli system" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: