• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
нед ное 22, 2020 8:30 pmPotrebitel1 написа:
... Питах ясен въпрос... на който сам си реших проблема, погледнах форума, само негативизъм бълва от всякъде. Живи и здрави....
Неее, решил си първият, видим "проблем".
За следващият къде ще се регистрираш да питаш, в кой форум?
Ако наистина си тарикат, ще си го решаваш сам. Не си нито пръв, нито последен.
......80 литра!!! Ми с тая печка, дето ше я караш на 50 градуса, колко топла вода ше имаш в бойлера бе, за колко народ по напред и за какво??? А печка дето гори при Т на водата 50 градуса си е бомба със закъснител. Последната седмица поне трима гръмнаха.
Чувствам са като на свинска пусия, а ти си следващото прасенце.
"Бе" ще говорите на някой, когото познавате от квартала, дето сте на едно интелектуално ниво. Казах, питах и гледам само присмивания и т.н., а не да се каже като човек и грешно да е се казва спокойно и с умерен тон, но възпитанието куца и всички са "тарикати" да викат и да се бият в гърдите, и да се подиграват и хилят.
LazarGanev - "Велик майстор"
нед ное 22, 2020 9:54 pmPotrebitel1 написа:
"Бе" ще говорите на някой, когото познавате от квартала, дето сте на едно интелектуално ниво.
Потребителю,
не можем да изискваме да ни питат само потребители на нашето интелектуално ниво, отговаряме и на такива с по-ниско. Ни най-малко не съм се шегувал, като съм препоръчал 12кВт камина. Камината трябва да гори, а не да тлее (постоянно в модулация), това не е барбекю. Ама сега като ми ги избълва тия думи за благодарност :vom: (не знам как ти се събраха в устата), ще си накривя шапката на другата страна :finga:
Не си слагай изолация на къщата, щото тая нимфоманка съвсем ще полудее :проба:
  • 1
  • 2

Тема "Пелетна камина Alfaplam Dino27-проблем" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: