вт апр 13, 2021 4:25 pmcvetoslav9 написа: ....Чернилка ще има.
Радиаторите са нови , дали е възможно за година да стане толкова много чернилка ?

По-голям шанс има, ако са стари и системата е претачана многократно, чернилката да е по-малко.
вт апр 13, 2021 4:25 pmcvetoslav9 написа: ....Чернилка ще има.
Радиаторите са нови , дали е възможно за година да стане толкова много чернилка ?
ср апр 14, 2021 6:56 amЖоро Георгиев написа:Най адекватното мнение.
ср апр 14, 2021 9:04 amcvetoslav9 написа: Със газов котел ще е на Хабитат! Кондензен!Твоята задача е да се поинтересуваш дали работи с модулиращ СТ и да потърсиш мнения за това технологично чудо, ако не си го направил досега.
ср апр 14, 2021 7:42 amТрифон П.Трифонов написа: Това може да се постигне също чрез секретните вентили, които смятам за задължителни, на всеки радиатор.Че секретните вентили на изхода от радиатора са задължителни, мисля, че две мнения няма! Може и чрез тях да стане регулиране на температурата в помещението, но мисля, че тяхното предназначение е друго. Те трябва да изравнят работата на всички радиатори в жилището. Особено както е при мен, един кръг и всички радиатори накичени последователно на него. Почти една седмица си играх с тях докато и последния радиатор започна да топли както трябва.
чет апр 15, 2021 3:02 pmbmahob написа: ...намалих подаването до 800гр/ч така влиза в подържанне ...
... на пелети...
...дано ме не псуват![]()
пон апр 12, 2021 11:55 amcvetoslav9 написа: ... Предстои газифициране на жилището ми...Едно е сигурно- няма да пречат.
... Въпроса е със тремоглави ли ще е по-добре и по-икономично или със Стаен термостат?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: