Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ismail_123 - напреднал
Препоръчайте ми подходящ термостат моля,който да работи коректно със пелетен котел.
m0m43 - специалист
Здравей,

И аз съм със Computherm, само че безжичен (Q7RF). Като цяло съм доволен от термостата. Лесен е за настройка и свързване. Бонус, батериите му държат доста - около 2 сезона. Но сега ако трябваше да си купувам друг, бих предпочел някой със Wifi. Ако случайно решиш да се прибереш по-рано от почивка, да може да си го пуснеш :)
ESPACE - майстор
Ако те устройва простичък безжичен термостат без програми и прочие, то Computherm Q3RF е твоя термостат. Ако ли не, то по големия му брат Q7RF.

Прикачен файл

res_f96238d47e389a2b82c343d7492f26ce.jpg
res_f96238d47e389a2b82c343d7492f26ce.jpg (17.33 KиБ) Видяна 955 пъти
ismail_123 - напреднал
чет окт 21, 2021 7:52 amESPACE написа:
Ако те устройва простичък безжичен термостат без програми и прочие, то Computherm Q3RF е твоя термостат. Ако ли не, то по големия му брат Q7RF.
На бащата е такъв и си работи добре но аз искам да е с програми да си му задам кога да се пали и кога да гаси. 🙂
Evgeniy - майстор
Ако те устройва интернет термостат, който няма дисплей, но командваш всичко от телефона, с програми и програмируем хистерезис със стъпка 0.1* потърси за BBOIL RF

Имат и по-умно решение, но с него не съм запознат, предимно заради цената.
Има и други "Smart" алтернативи.
m0m43 - специалист
Имам наблюдения над BBOIL RF.. от 6 термостата 4 сдадоха багажа. Лично аз бих ги избегнал.
Да попитам този термостат модулиращ ли е за газов котел. Примерно за вийсман витоденс 100

Тема "Стаен термостат Honeywell Home T3R" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: