• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:shock:
ср мар 16, 2022 1:45 pmLev написа:
Здравейте купих си пилетна камина грейко бижу имам 2 стаен разширен апартамент измериха радиаторите трябваше ми 18кв камина понеже от грейко няма 18 ка сложих 25 но никак не ми спира да гори за 17ч.ми изхарчи 3 чувала но и нямам термо глави на радиаторите казват че ца 24 часа трябва да изкарам с един чувал кат ги сменя да ли ще ми падне разхода някой ако знае благодаря ви още от сега
:?

viewtopic.php?f=10&t=68145
Димитър Димов - специалист
А това по какъв начин променя факта с гостоприемството?
LazarGanev - "Велик майстор"
ср мар 16, 2022 10:56 amДимитър Димов написа:
Добре дошъл във форума.Ще те нахокат,подиграят,ще ти се присмеят,но за помощ/съвет ще има да чакаш?БГ реалност.
ср мар 16, 2022 11:24 amДимитър Димов написа:
Едва ли човек би бил толкова неграмотен че вместо ''термо'' да пише терчо,трябва-тлябва и др.За правопис приемам пИлети,кАде и др.,а и като не ги четеш откъде знаеш за какво иде реч и отговаряш на писанието ми?Нищо лично, просто реалност.
А ти учтиви писателю с какво помогна с двата си поста? :cool:
Димитър Димов - специалист
ср мар 16, 2022 2:49 pmLazarGanev написа:
ср мар 16, 2022 10:56 amДимитър Димов написа:
Добре дошъл във форума.Ще те нахокат,подиграят,ще ти се присмеят,но за помощ/съвет ще има да чакаш?БГ реалност.
ср мар 16, 2022 11:24 amДимитър Димов написа:
Едва ли човек би бил толкова неграмотен че вместо ''термо'' да пише терчо,трябва-тлябва и др.За правопис приемам пИлети,кАде и др.,а и като не ги четеш откъде знаеш за какво иде реч и отговаряш на писанието ми?Нищо лично, просто реалност.
А ти учтиви писателю с какво помогна с двата си поста? :cool:
'айдееее сега пък и ти? С двата си поста помогнах точно токова колкото и Вие.Лек ден г-н Ганев.
Последна промяна от Димитър Димов на ср мар 16, 2022 6:03 pm, променено общо 1 път.
Andri01 - майстор
Човек над 18г./ явно е такъв щом си е купил камина/ и да не е наясно с главните букви,запетайки и точки,освен за смях не става за друго.
krasi92 - майстор
Да като ги смениш ще ти падне разхода. Особенно лятото. Ма кое да смениш не се разбра. Ти ако и 25 не е имало що не си купи 50 киловата направо или да има. Обърна ли се към тия дето ти казаха за единия чувал.
kalin72 - майстор
А да ви хрумна, че човека може и да е възрастен, не особено на ти с телефон/компютър?

Инак, тук много помагат, но е добре да се прочетат стотиците теми....ако знаеш как да търсиш във форума.
И друго - данни за апартамента да дадеш? Големина, местоположение?
Да, с термоглави ше има промяна.
чет мар 17, 2022 2:45 amMamaMy написа:
Бахти дългото изречение. Забравих да дишам докато го прочета. От 10 минути се опитвам да поема въздух като риба на сухо. :lol:
Не разбрах само, това разказ ли е, преразказ или въпрос?
Тю, развали хубавата работа!
Ти поне да беше от вчера.....
Christo - майстор
Има вече три теми с все същото начало с неандерталския правопис, от все същия неандерталец....Човек ли е? Бот ли е?
silent - майстор
Че камината е голяма голяма е...но какво може да се направи.
1.Ограничи я на 1ва или 2ра степен.
2.Сложи си стаен термостат.
Камината ще изключва , но разхода ти ще падне драстично.
  • 1
  • 2

Тема "Запитване" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: