• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Duke_BG - специалист
удължих комина, махнах даже и онова "радиаторче" дето се слага на димоотвода на печката - ефект никакав
вече просто не знам какво да правя
а тия перки вършат ли работа ?
и кое е по-добро H образната или ония "петлета" дето се въртят по посока на вятъра ??
Transporterr - специалист
аз нещо не разбрах ,нали е с вратичка с огн. стъкло как така връща..?

виждах една такава (прити) преди врееме която не даваше да и се отвори вратичката за да се сложата дърва...

като отвориш прозорец ако се подобрява значи не и достига въздух и за това пуши ,може това да е...
Duke_BG - специалист
явно проблема беше в комшийката от долу която се кълнеше че не включва аспиратора си ето и как си реших проблема :

за целта ви трябва кутия бало или червено вино, доста мезе и подкрепление с което да изпиете виното.

на другия ден като ви се проясни главата вадите оная възглавничка с канелката от кутията, намирате един мъркуч, който плътно да влезе в чучурчето на канелката, вадите тръбите от комина , пухате си ръката навътре под розетката, като държите предварително смачканата торбичка с нанизана шлаухка, стискате канелката и надувате торбичката и готово - от две седмици не съм имал обгазяване
по-късно ще мина на вариянта парче кашон + каменит
iliana - специалист
на другия ден като ви се проясни главата вадите оная възглавничка с канелката от кутията, намирате един мъркуч, който плътно да влезе в чучурчето на канелката, вадите тръбите от комина , пухате си ръката навътре под розетката, като държите предварително смачканата торбичка с нанизана шлаухка, стискате канелката и надувате торбичката и готово - от две седмици не съм имал обгазяване
по-късно ще мина на вариянта парче кашон + каменит
дай по-подробна информация, че и моя комин пуши
  • 1
  • 2

Тема "помощ ?? комина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: