• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
radius - майстор
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
хаха, моя го пише в нотариалния акт
kozl - майстор
вт окт 18, 2022 11:57 pmLazarGanev написа:
Точно тъй - чугуненият радиатор е едно от най-великите достижения на човечеството през 18-ти век. Предава се от поколение на поколение като генетично наследство, щото му е трудно изнасянето. Като се спука си длъжен да го ремонтираш, щот хамалите искат повече пари да го изнесат, отколкото дава металекса. Обаче майсторите, съгласни да го ремонтират и те не са прости :-D
Аве мноо се търсат. Помна аз като сменях при родителите, с мъка изнасям първия пред блока. Изнасям втория - първия го нема, "купили" го вече :lol:
ESPACE - майстор
А на мен ми е интересно колко пари ще иска някой за да го демонтира, премахне спукания глидер и го монтира отново. Като се има предвид че вероятността да играе горелка при развиването гони 100%. И вероятно 3-4 часа работа.
Купи си нов.
muhala - майстор
ср окт 19, 2022 8:14 amradius написа:
:lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
хаха, моя го пише в нотариалния акт
Не е смешно. Аз съм виждал документ, в който пише "...с водно отопление"

По темата: Радиатора ще го ремонтираш или ще го смениш. Разправията с топлинния счетоводител е по-голяма.
chapara - майстор
Нихилизъм и лоши прецеки :-D
Радятора може да се ремонтира и без демонтаж в повечето случаи, и без разправии с топлинни счетоводители. Може да топли и до час при спиране на тока(помпите), спомени от не толкова далечното минало.
Но щом някой си е навил, давайте :razz:
Панелен Живков, писал съм го, пета година след ремонт на място. Тоя ми го подариха 96та.Поне на 40 е.
Играх му един двукомпонентен пласт Елин колкото лещено зрънце и не е мръднал. Дупката беше като на тоя. Стоманата беше на Манол.
  • 1
  • 2

Тема "Проблем с чугунен стар радиатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: