• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
mgbagera - специалист
Е поне няма да мръзнат и без това са с бебе :)
ESPACE - майстор
Ако хора с немски заплати изтръпват от сметка за парно, ние трябва да сме се парализирали.
chapara - майстор
Интересно ще ми е да чуем придължението след време🧐
kozl - майстор
вт фев 04, 2025 9:37 pmmgbagera написа:
Здравейте, на гости съм в Германия при роднини и ми се струва че има нещо нередно с парното им.
Има дни в които като усилиш радиатора на 4-5, става жега и веднага се усеща по въздуха. Обаче има дни в които е на макс и е студено.
След като вече се изясни, кое блокира топлото, то любопитно ми е каква е връзката с пердето в едните и другите дни :?

Немам идея кви са абонатните станции в Джерманско :?
Като гледам снимките на радиаторите и си мисла, че са като при нас :roll: . Автоматични с регулиране на Т на ВОИ.
Има дни при които комшиите ме питат: Защо няма топло в радиаторите като вентилите са на max?
По-кофти ми да отговарям на въпроси: Защо не мога да се стопля при положение, че съм отворил вентилите на max?
mgbagera - специалист
чет фев 06, 2025 8:53 amkozl написа:
След като вече се изясни, кое блокира топлото, то любопитно ми е каква е връзката с пердето в едните и другите дни :?
Сондата се пада точно в края на пердето и явно има дни в които сме дърпали малко повече пердето и сме покривали сондата.

Но от как открихме "топлото" :mrgreen: е друга работа вече. Сега радиатора го пускаме на макс 3-3,5 и е идеално.
  • 1
  • 2

Тема "Вероятен проблем с радиатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: