• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
https://www.toplif.com.mk/izbor-na-kunci/
Капацитетите в този раздел не случайно спряха да пишат.
Остана поле за изява, без полза никому, а и хората в нужда не знаят да си намерят информация.
Или пък ги мързи, щото така по-лесно, но полза никаква.

viewtopic.php?f=26&t=35283
chapara - майстор
Имах малко, чисто свободно време и реших да премисля казуса Ти. Поставих се на твое място и как бих постъпил каквото и да ми коства, така че да не си залагам бомба със закъснител.
При всички гледни точки, знам че матерялите които си вложил са много скъпи, но бих го преправил целия, да си стане прав и читав и да няма мъки за теб и идните поколение. Какво има да преправиш? Да направиш нова дупка на покрива и обшивка, както и да затвориш предишната. Нищо сложно. Нови дупки на плочите и затваряне на старите, пак е нищо толкова. Мисля че с подходящ диск и флекс може да премахнеш лепилото за сглобяване. Може и на по голями части, не по елементи. Ще се поизмъчиш малко, но ще спиш спокойно. Да, няма да е за отопляване постоянно, но няма и да е паметник на глупоста и мързела. Ако ли не, аз бих се отказал от нея.
Това е чисто лично мнение, а ти прецени ще разнасяш ли кюнци в обзаведен дом или просто ще се откажеш да я ползваш.
Успех, ще ти трябва🙄😉
Ал_ - специалист
Трифоне, да не си в пости? :?
За мен има голяма разлика между случаите в пуснатата от теб тема и конкретния в тази, а също и в източниците на топлина :partyman:
пет юли 04, 2025 4:49 pmАл_ написа:
Трифоне, да не си в пости? :?
За мен има голяма разлика между случаите в пуснатата от теб тема и конкретния в тази, а също и в източниците на топлина :partyman:
Персонален чат на ачика не е по вкуса на модераторите.
Официалния отговор е- Ходя по гости.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за изместване (сгъване) на комин/димоотвод с 1,5 метра от вертикалната ос" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: