Bobivan написа:Гледай си канабиса!!!Не се меси в неща които не разбираш.....Като гледам тези човечета

-4 бр. май канабиса е почнал да действа...
 -4 бр. май канабиса е почнал да действа...Bobivan написа:Гледай си канабиса!!!Не се меси в неща които не разбираш.....Като гледам тези човечета

-4 бр. май канабиса е почнал да действа...
 -4 бр. май канабиса е почнал да действа...Bobivan написа:Ти си знаеш дали ти действа!!!Като гледам колко си тъп -едва ли!!!Но на кой му пука за кретен като теб????Без коментар... "ГЛУПАКЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ОСТАВА ГЛУПАК !" - Ти повече от всичко мясаш на Ал. Константиновия "Бай Ганьо" , а сега сигурно ще питаш и кой пък е този Ал. Константинов - знаеш ли толкова си зле ,че по зле от това просто не може и да бъде !!!!!!!!!

- С поздрави - Сезго
 - С поздрави - Сезго Ще ви помоля да се придържате към добрия тон на форума.Не мисля,че някой има полза от  безмислени конфликти.
 Ще ви помоля да се придържате към добрия тон на форума.Не мисля,че някой има полза от  безмислени конфликти. 

ironlady написа:Не съм целял да обиждам когото и до било , но този си го търсеше ... Най-учтиво се извинявам ако съм нарушил добрият тон на форума ! И без това нямах намерение да продължавам "сладкодумието" с колегата...!!!Ще ви помоля да се придържате към добрия тон на форума.Не мисля,че някой има полза от безмислени конфликти.
По темата:
Схемата може да се ползва, ако лирата е последен консуматор.Това е част от опростена схема на отворена система.Погледнете я с повече въображение.
Поздрави!

,че участваш във форума
 ,че участваш във форума  ...А моблата ми не беше персонална,а към всички провокатори
 ...А моблата ми не беше персонална,а към всички провокатори  

sez_djebel написа:Без коментар... "ГЛУПАКЪТ ЦЯЛ ЖИВОТ СИ ОСТАВА ГЛУПАК !" -Хубаво е че споделяш осъзнати подробности за битието си...Bobivan написа:Ти си знаеш дали ти действа!!!Като гледам колко си тъп -едва ли!!!Но на кой му пука за кретен като теб????

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: