• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Това са бутилкови групи от по 9 бутилки, които са оборотни. Идва камион и сменя празната бутилкова група с пълна. Ама за друг начин не съм чувал, та затова се заинтересувах.
montoya - майстор
Ами друг начин освен с бутилковите групи и директен пренос по тръбичката надали ще има. Най малко изискванията за превоз на такъв товар ще са твърде големи. Ако те гепят катаджийте с 2 бутилки общоопасно средство фърлени у ремаркето :?
citrofen - специалист
LazarGanev написа:
citrofen, къде я има тази система да качваш бутилки на ремарке и да ходиш на метанстанцията или пък да идва камиона и да пресипва?
Ето ТУК
Ремаркето е с монтирани бутилки и явно така е узаконено.

Лично съм ходил на самата метанстанция, и там ми казаха за камионите, които идват да зареждат "батерията" от бутилки.
Два от въпросните камиони бяха там и ги видях с очите си, също така ми показаха и "батерията".

Даже дойде и камиона с това дългото ремарке (на снимката в сайта се вижда) и спряха едната колонка за зареждане на автомобили за да може камиона да зареди по-бързо, че зареждал някакъв завод ли цех ли, и без метан щяло да спре производството... Абе дъра-бъра!

Незнам колко хора са взели такова ремарке с букилки, но камиони за зареждане с метан, по цял ден хвърчат из София.
:)
  • 1
  • 2

Тема "oтопление с метан!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: