• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 32
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rdx - специалист
А,дали няма да имат някоя Мара Подробната в Чехия да обясни нещата с молекулите и атомите на 3 и 6мм-овата ламарина? :)
bili&steki - специалист
filmatoplo написа:
сега ще се обадя в завода в чехия -Пани Канкаре , цо тое маминки мате сделано ламаринку на 3-6 мм ежеш марио . :-D
:lol: :respekt: :klatsch: полиглот :)
filmatoplo - майстор
Сега сериозно -горивната камера е от 6 мм ламарина , а допълнителните и спомагателни елементи са от 3 мм там където няма термично натоварване от 200-1200 градуса . :)
rdx - специалист
Знаех си,че имаш нещо общо с тази Мара! :) Благодаря!И аз така мислех.Но за тоя GS,нищо :?
filmatoplo - майстор
Нали ти казах че генераторния има турбо за разлика от нормалния , или с едно и също количество гориво и 20 процента турбо въздух се загрява до по голяма температура камерата част от газа се връща пак горе да подгрява и суши горивото за нова пиролиза.При обикновенния колкото стопли жарта толкова -гори долу и в комина :wink: Казвам 20 % но може да е повече .
rdx - специалист
Колата ми е турбо на бензин ,значи и котела ще е!Само,че колата е с чип и за котела ще трябва такъв. :)
filmatoplo - майстор
atmos-zentrallager.de погледай малко картинки :wink:
filmatoplo - майстор
Разконспирира ли ги :wink: пище 25% повече икономия на Атмос дц ге се .
rdx - специалист
Да,но това е за Атмос GSE,който е само за Германия доколкото разбрах.Немския ми е на плажно ниво ,все пак. :) Той котела е ясен вече,но без буфер.Кажете тия буферни съдове на Ерато и Сънсистем от черна ламарина ли са или са емайлирани?
filmatoplo - майстор
Дано не се плашиш но са от черна ламарина , 2 месеца има от последния който сложих на Сънсистем .Това е котелна вода и се разчита тя да е омекотена , водата в системата е една и съща с годините .Неръждаемия е 2 пъти по скъп .Всеки съд може да стане буфер -поразходи се до отпадъците -пунктове за метал винаги има подходящи балони .Аз съм попадал на десетки и съм взимал тонов алпака . :wink:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 32

Тема "Избор на пиролизен котел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: