disem написа:И какво сега? Един човек прибра парите, а няколко други се опитват безплатно да му почистят акитата!!!То затова форума е "Нарави сам"

disem написа:И какво сега? Един човек прибра парите, а няколко други се опитват безплатно да му почистят акитата!!!То затова форума е "Нарави сам"
denuchi написа:Така е има зависимост между двете ако всичко е наред. Но ако има случайно въздух в системата няма да е така. Ще вдига налягане ще товари компресора, а насреща няма да има температура. С две думи работа на хаос. Може и сам да ги монтираш без никаква сложна техника. Може да попиташ някой да ти услужи с едни.На мен не ми е удобно да ми услужват, обикновенно хората които разполагат с подобни неща ги ползват. Къде може да се закупи в района на софия и каква е приблизителната цена на подобно нещо?
filmatoplo написа:Какво му пречи датчика мерещ входа на фреона в ТО да е лепнат директно на тръбатаИмам следния тъп въпрос, доколкото разбрах в оригиналното вътрешно тяло на Дайкин, тръбния датчик седи монтиран на отработения фреон (студения). Така ли е? Питам защото преместих въпросния дачик и го монтирах дирекно върху тръбата на фреона излизащ от ТО.от снимката на Димо.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: