• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 111
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
geniya написа:
Как се събират тези плочи 2прави и кривата в 4 секционен?Отзад към вътрешния глидер остава ли място да преминават газовете, или се разчита да минават през отвора на кривата?На моя У22С 4секции съм с една права и кривата отпред.Хвърлихте ме в оркестъра да слагам още една.Да не бъркате нещо с втората плоча?
П.П. Няма ли да се загрява така горелката и да връща горещи газове назад?
Аз също ги монтирам така - общия брой на плочите е с една по-малко от броя на глидерите, като в това число влиза една крива. Не е имало проблем. Отзад остава достъчно място да минават газовете
geniya - специалист
Лазаре, при по-топло време не пропушва ли при палене???Навсякъде по интернет пространството пишеше че при У22С 4секционен се слага една крива и една права плоча, като зад правата плоча остават около 10-12см.В момента разстоянието ми е около 6-7 см.Мисля, че е добре така :?
filmatoplo - майстор
Запалих веднъж една горелка ИВГ лятото август да покажа на клиента руснак как работи , мале стана лисичарник , след това започна да тегли комина :lol: .А относно затапването с плочи , не е препоръчително чак толкова много -особено с горелка Фероли -започва да връща топло към гъвкавата тръбата и я стапя :wink: .
LazarGanev - "Велик майстор"
geniya написа:
Лазаре, при по-топло време не пропушва ли при палене???
Не
dimitarivanov1978 - напреднал
здравейте отново
фероли микро Р7 сас стаен термостат Т18 на 00 или 01 трябва да е
искам да работи на стайния термостат не на модулация
благодаря
filmatoplo - майстор
Не разбирам какво пречи модулацията за съвместната работа на горелката със стаен термостат .
n.ganev - майстор
И к'во и е на модулацията?
iceheart - специалист
dimitarivanov1978 написа:
здравейте отново
фероли микро Р7 сас стаен термостат Т18 на 00 или 01 трябва да е
искам да работи на стайния термостат не на модулация
благодаря
t18-000 - изключена t18-001 - включена. Горелката си работи със стаен термостат винаги когато има такъв, независимо дали е с модулация или On-Off. Модулацията дава възможност да се подържа постояна температура и да не прави излишни цикли на палене преди да спре по стаен термостат. Така живота на запалката е по-дълаг. Няма смисъл да гасне и пали през 20 минути.....
filmatoplo - майстор
:) Блазе ти на тебе като си имаш истинска модулация :wink:
iceheart - специалист
Горелка Ferroli P7 - Слънчогледови пелети.

Ferroli - Greyko :-D Цена: 1 тон слъчогледови пелети.... :-D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Малко видео материал..... :-D

https://www.youtube.com/watch?v=hfzO1bOPgUE
Последна промяна от iceheart на съб ное 14, 2015 6:26 pm, променено общо 3 пъти.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 111

Тема "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: