• 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 78
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Методи - специалист
Самопочистването е настроено на 20 сек през 5 мин.
Аз исках да поставя втори вентилатор за да разбера дали подналягането което създава вентилатора на камината е достатъчно.
Допускам, че тези 140м3/4 на вентилатора са му дадени при идеални условия, т.е. без да има съпротивление.
filmatoplo - майстор
Да не вземе да вади топъл въздух от отвора на запалката .
amigoto777 - напреднал
КОй от параметрите на камината 0т 1 до 40 трябва да се пипне за да се увеличи времето за пускане на пелети през сервизното менюзащото сега при горене пуска на 8 секунди , а аз да го направя на 10 секунди примерно.Или се натиска бутона който е (WI-FI ) скала
filmatoplo - майстор
Влез в менюто в Параметрите ,променяй - Работа шнек- за степените 1-3-5 .кое не може да направиш .
amigoto777 - напреднал
filmatoplo написа:
Влез в менюто в Параметрите ,променяй - Работа шнек- за степените 1-3-5 .кое не може да направиш .
Малко им е объркана инструкцията ,като че ли с гугул трансл. са го превели,искам само да вдигна на 10 секунди и не знам кой е параметъра.(номера)
filmatoplo - майстор
влезе ли в менюто, там пише на български.
Здравейте! Някой може ли да ми каже, защо се получава това: Паля камината и след десетина минути изпише, че е топло и пауза. От стайният термостат ли е или от камината?
Методи - специалист
Филма,
Вероятно не съм се изразил точно. Втория вентилатор (нагнетателния) ще го подключа към отвора през който камината взима въздух. Как ще да излезе топъл въздух от там?
filmatoplo - майстор
Ще излезе през отвора на запалката .
Методи - специалист
Непоносимия,
Виж на колко ти е настроен стайния термостат.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 78

Тема "ПЕЛЕТНА КАМИНА GOLDEN FIRE мнения и отзиви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: