Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Кое си вдигнал? Не става ясно...
Evgeniy - майстор
Подаването на пелети за 3 степен, поправих го.
gnt69 - майстор
пет ное 16, 2018 7:05 pmEvgeniy написа:
Подаването на пелети за 3 степен, поправих го.
И аз така преди няколко дни добавих половин секунда към подаването и всичко заспа. И при мен същия ефект започна да топли до същото положение само че с час по бързо и със по малко пелети. :partyman:
filmatoplo - майстор
:wink: Вдигнете още малко че хич да не гори :wink:
gnt69 - майстор
пет ное 16, 2018 8:26 pmfilmatoplo написа:
Мани ша хартисат пелетите. Имах 30 чувала от миналата година не мога да ги изгоря. От лятото съм напълнил бункера и му се строши едното колело, като го изпразня ще има ремонт ама кога ще е не ги гори ами ги ближе, страшна машина това Грейкото. А да не забравя честит първи сняг В Русе заваля. :partyman:
maistora1965 - специалист
пет ное 16, 2018 8:37 pmgnt69 написа:
пет ное 16, 2018 8:26 pmfilmatoplo написа:
Мани ша хартисат пелетите. Имах 30 чувала от миналата година не мога да ги изгоря. От лятото съм напълнил бункера и му се строши едното колело, като го изпразня ще има ремонт ама кога ще е не ги гори ами ги ближе, страшна машина това Грейкото. А да не забравя честит първи сняг В Русе заваля. :partyman:
Малее като каза сняг се сетих за свинско а като се сетих за свинско се сетих за суджук и тогава се сетих за n.ganev нещо го няма дали не е на сафари за черно иберииско прасе :?
gnt69 - майстор
пет ное 16, 2018 8:47 pmmaistora1965 написа:
Малее като каза сняг се сетих за свинско а като се сетих за свинско се сетих за суджук и тогава се сетих за n.ganev нещо го няма дали не е на сафари за черно иберииско прасе :?
А на мене от седмица ми е замирисало. Посях 2 свински бута в 25 кила сол по коледа ша берем.
Я сподели как е универсалната по ли си доволен. :partyman:
filmatoplo - майстор
:partyman: Сняг ли -ай честито , за луканките още 13 дена и ги тъпча :-D
filip_n - специалист
Мили хора благодаря много за помоща по рано(изгубих страницата) и специални благодарности на Лазар и Филма
След като оправихме платката от пораженията на енергото искам да ви споделя че съм доста доволен от UPS-а с който котела в момента в работен режим и стар акумулатор 55А работи повече от час : https://ibazar.focus.bg/photosbazar/7f/ ... 3c786f.jpg

Ако някой друг има проблемио с тока и се чуди това е UPS-a :partyman:
filmatoplo - майстор
:x Ах това Енерго -100 литра ракия ми коства :wink: колко струва юпс .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: