Най - вълнуващия въпрос зимно време.
m0m43 - специалист
Здравейте,

Днес за пореден път ни спираха тока и явно останах без горелка. Като я включа ми изписва ми "NBC-3" (или нещо такова) и след това се рестартира. Изключвих я от захранването, чаках известно време и пак я включих, но все същото. Някой имал ли е подобен проблем, или да знае как да я оправя?
filmatoplo - майстор
Пробвай да я рестартираш от платката , ако не стане - моите ги пращам на Натурела и ми ги връщат след ден готови :) .Потърси си -разклонител със защита за на пред .
вт ное 20, 2018 8:51 pmm0m43 написа:
Здравейте,

Днес за пореден път ни спираха тока и явно останах без горелка. Като я включа ми изписва ми "NBC-3" (или нещо такова) и след това се рестартира. Изключвих я от захранването, чаках известно време и пак я включих, но все същото. Някой имал ли е подобен проблем, или да знае как да я оправя?
Опитай с "ресет"!
На платката, точно до батерийката, ще видиш надпис RST. При изключена от захранването горелка, с телчица или кламер или каквото ти падне, окъсяваш за секунда двете пъпчици до надписа.
Ако не се оправи, топлиш се както дойде, а платката в Натурела Варна за ремонт.
Филмееее, пак стреляш по бързо.
filmatoplo - майстор
:) Имам бързопис на мишката .
вт ное 20, 2018 9:06 pmfilmatoplo написа:
:) Имам бързопис на мишката .
Хахааа, у нас и кучето гуджук, че бургазлийката бърже тръшка вратата.
Топло да е! Аз на работа, пък Грейкото си пушляви слънчогледа, та булката да е кротка.
Натурела брат, няма скрито-покрито. Само едната лаНда ми липсва, че да я чипосам.
filmatoplo - майстор
:) Дядо Мрас моля те чуй молитвите желанието на Труфон той цяла година слушка -та подари му една Ланда турбо :partyman: на трефон зарезан обещава да не близне .
brassSob - специалист
Здравейте,

Здравей, това сервиза ще ти го преинсталира за макс 10 мин. Обади им се.
вт ное 20, 2018 9:26 pmbrassSob написа:
Здравейте,

Колко струва?
brassSob - специалист
вт ное 20, 2018 9:28 pmТрифон П.Трифонов написа:
вт ное 20, 2018 9:26 pmbrassSob написа:
Здравейте,

Колко струва?
Ми според мен поне посещението е редво да се заплати.
filmatoplo - майстор
:) Ся събирам за лаптопа и кабела , и цената като науча :) .

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: