adesio написа:Или съм ТЪП(не е невъзможно),или нещо не хващам кво точно се опитваш да ми обясниш.adesio написа:датчика на водата от дясно които се намира съм го сложил на тръбата която излиза от котела -топла вода и съм го изолирал след като го поставих с дунапрен изолация за тръби . ЗА ДА НЕ СЕ ВЛИЯЕ ОТ ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРА, намали котела на 60 градуса и според мен вече работи в друг режим,от 70 и нагоре помпата ми започва работа на 45 градуса .проблема само е че незная настроиката на температура вода да не чака 15 градуса разлика а да е по малко примерно 10 или по добре 8 градуса.
Това което разбрах със сигурност е,че си сменил мястото на датчика за топла вода(от дясно,си го преместил в ляво отзад на изхода на топлата вода).От там нататък не схванах какво точно ни обясни с тея 60гр.,70гр., помпа на 45гр.,и разлика от 15 гр.
Съжалявам,но наистина не рабрах какво точно се опита да обясниш, а мисля,че ще интересно и полезно.Отдавна съм се убедил,че температурата показваща се на дисплея-не е реална,бяга с 7-8гр.Чакам да мине гаранцията и ще я преправям-вода,горене.
Поздрави.