Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
С какво си измервал темп на димните газове преди?
Вторият ми въпрос е колко струва управлението с и без уайфай.
startx - специалист
geniya написа:
startx написа:
grants написа:
Да контролера е доста гъвкав и може да се настрой кой както иска да му работи сисремата :)
Някакво инфо новите камини от тази година с какъв контролер са ? В Практис видях, но си бяха със старото управление :?
fumis alpha
Ей, пак тоя fumis alpha , ще те помоля да го снимаш и да качиш снимката.Не вярвам да монтират този контролер. :shock:

Прикачен файл

burnit-fumis-alpha.jpg
burnit-fumis-alpha.jpg (83.88 KиБ) Видяна 5373 пъти

Прикачен файл

burnit fumis.jpg
burnit fumis.jpg (53.69 KиБ) Видяна 5373 пъти
grants - специалист
andy_forresite написа:
С какво си измервал темп на димните газове преди?
Вторият ми въпрос е колко струва управлението с и без уайфай.
Отново с термосонда, но друг тип защото като я звързах с натурелския контролер и даваше грешка и това измерване. За цената на контролера само беше към 210лв с комплект всичките термодатчици, модулчето беше към 80тина лева :)
velinsl - специалист
startx написа:
контролера фумис ? за помпата трябва да и свалиш капака отзад по подразбиране е на 3 скорост свали я на 2ра има лосче на управлението на помпата сложи го в средно положение , температурата за включване и изключване на помпата се задава от сервизното меню параметър 67 и 68 при фумис при стария контролер мисля че беше в TP04 параметър th19 по спомен
Явно ми е старият контролер. Ще попрочета, ще се поупражня за да не задавам тъпи въпроси.
Благодаря за съвета!
geniya - специалист
Брей, тия от Сънсистем вярно са почнали да слагат Fumis Alpha, за първи път виждам.Колко е по-добър от другият контролер?
Здравейте , колеги ! Нов съм във форума , но го следя внимателно още от миналия
отоплителен сезон. Имам проблем и трябва спешна намеса. :lol: Отоплявам се с каминка Бурнит ПМ
комфорт + 25КВ . Не мога да се сетя как се стигаше до промяната на параметрите за самопочистване.
Т07 и Т08 мисля че бяха. Просто съм забравил, след влизането в инсталаторското меню, какви бяха следващите
стъпки. Някой ще припомни ли ? Благодаря ви колеги , нисък разход , живи и здрави !
startx - специалист
Moynov написа:
отоплителен сезон. Имам проблем и трябва спешна намеса. :lol: Отоплявам се с каминка Бурнит ПМ
комфорт + 25КВ . Не мога да се сетя как се стигаше до промяната на параметрите за самопочистване.
Т07 и Т08 мисля че бяха. Просто съм забравил, след влизането в инсталаторското меню, какви бяха следващите
стъпки. Някой ще припомни ли ? Благодаря ви колеги , нисък разход , живи и здрави !
T07 Интервал от време за периодично почистване
Т08 стойност в секунди ( за колко време да обдухва )
startx написа:
Moynov написа:
T07 Интервал от време за периодично почистване
Т08 стойност в секунди ( за колко време да обдухва )
Благодаря , колега Startx ! Въпроса ми беше как се стига до Т07 и Т08. P2 + P4 влизам в менюто . После TPAR и вкарвам кода 0000.
До тук добре , но после не помня как се стигаше до Т07 и Т08. В някое подменю ли бяха .....
grants - специалист
Времената са в ТР05 :)
startx - специалист
Не съм ти разбрал явно въпроса ;)

Тема "Настройки на пелетна камина BURNit PM Comfort plus 13 и 25 kW" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: