вт дек 04, 2018 8:14 pmandy_forresite написа: Л.Ганев изтезава една 20-ка. Сега може да си купи нов котел с отстъпка. Утре ще се разшири отново и 50-ката ще си свирука на мощност 1.Може да склоня на бартер

вт дек 04, 2018 8:14 pmandy_forresite написа: Л.Ганев изтезава една 20-ка. Сега може да си купи нов котел с отстъпка. Утре ще се разшири отново и 50-ката ще си свирука на мощност 1.Може да склоня на бартер
вт дек 04, 2018 8:19 pmLazarGanev написа:Анди, не съм виждал, ма ти чувал ли си?вт дек 04, 2018 8:14 pmandy_forresite написа: Л.Ганев изтезава една 20-ка. Сега може да си купи нов котел с отстъпка. Утре ще се разшири отново и 50-ката ще си свирука на мощност 1.Може да склоня на бартер![]()
вт дек 04, 2018 8:01 pmfilmatoplo написа:Избра я човекът,който "изчисли" какво ще е нужно,но това вече няма значение!Да се чуди човек кой каза да е 50ка .
вт дек 04, 2018 8:43 pmmarkoscbr написа: Колега от този конденз на мен ми се разруши вермеколита под димогарните траби дано твоя не е като моя , до 180квад. 20ка.Ако не можеш да смениш главата на 50ката за което се самнявам решението е БуферНе нищо му няма ,уж де!(проверих го като му светнах и чрез натиск,доколкото може да се провери)
вт дек 04, 2018 10:21 pmGreykoExp50RB50 написа:Ще стане ясно като го чистиш,започни ли да се рони вермеколита не е добревт дек 04, 2018 8:43 pmmarkoscbr написа: Колега от този конденз на мен ми се разруши вермеколита под димогарните траби дано твоя не е като моя , до 180квад. 20ка.Ако не можеш да смениш главата на 50ката за което се самнявам решението е БуферНе нищо му няма ,уж де!(проверих го като му светнах и чрез натиск,доколкото може да се провери)
Невярвам да се разруши и наруши цялостта му за 24-30часа.,защото от тогава я "нагласих" на ниска Т.
Общо взето това "сътворение" нека да служи за помощ и предотвратяване на подобни ситуации за в бъдеще!
Поздрави!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: