Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
вт дек 04, 2018 8:14 pmandy_forresite написа:
Л.Ганев изтезава една 20-ка. Сега може да си купи нов котел с отстъпка. Утре ще се разшири отново и 50-ката ще си свирука на мощност 1.
Може да склоня на бартер :cool:
вт дек 04, 2018 8:19 pmLazarGanev написа:
вт дек 04, 2018 8:14 pmandy_forresite написа:
Л.Ганев изтезава една 20-ка. Сега може да си купи нов котел с отстъпка. Утре ще се разшири отново и 50-ката ще си свирука на мощност 1.
Може да склоня на бартер :cool:
Анди, не съм виждал, ма ти чувал ли си?
Шегичка.
И аз не съм чувал.
Ударенията са на последната сричка. Хихиииии.
Ши са науча някой ден.
Ти Лазара не го мисли! Он си знае, а ние предполагаме.
markoscbr - специалист
Колега от този конденз на мен ми се разруши вермеколита под димогарните траби дано твоя не е като моя , до 180квад. 20ка.Ако не можеш да смениш главата на 50ката за което се самнявам решението е Буфер
Rumen89 - специалист
При положение, че сега моят котел който е от твърдо гориво и е 46kw какъв трябва да избера пелетен. Горелката е 30kw!
filmatoplo - майстор
Горнооряховци имали уникален суджук ,ние тука им бистрим горелките -аре пращайте мезето ама ха . :wink: Ами за горелка 30ка -топлообменник 30 клв.
markoscbr - специалист
Румба влез в сайта на Грейко има таблица за каква квадратура, какъв котел с изолация и без
вт дек 04, 2018 8:49 pmRumen89 написа:
При положение, че сега моят котел който е от твърдо гориво и е 46kw какъв трябва да избера пелетен. Горелката е 30kw!
Румба, а дали котелът ти е удачен избор за къщата, дето я топлиш?
За котел към горелка, са ти отговорили.
GreykoExp50RB50 - специалист
вт дек 04, 2018 8:01 pmfilmatoplo написа:
:? Да се чуди човек кой каза да е 50ка .
Избра я човекът,който "изчисли" какво ще е нужно,но това вече няма значение! :wink:
GreykoExp50RB50 - специалист
вт дек 04, 2018 8:43 pmmarkoscbr написа:
Колега от този конденз на мен ми се разруши вермеколита под димогарните траби дано твоя не е като моя , до 180квад. 20ка.Ако не можеш да смениш главата на 50ката за което се самнявам решението е Буфер
Не нищо му няма ,уж де!(проверих го като му светнах и чрез натиск,доколкото може да се провери)
Невярвам да се разруши и наруши цялостта му за 24-30часа.,защото от тогава я "нагласих" на ниска Т.

Общо взето това "сътворение" нека да служи за помощ и предотвратяване на подобни ситуации за в бъдеще!

Поздрави!
markoscbr - специалист
вт дек 04, 2018 10:21 pmGreykoExp50RB50 написа:
вт дек 04, 2018 8:43 pmmarkoscbr написа:
Не нищо му няма ,уж де!(проверих го като му светнах и чрез натиск,доколкото може да се провери)
Невярвам да се разруши и наруши цялостта му за 24-30часа.,защото от тогава я "нагласих" на ниска Т.

Общо взето това "сътворение" нека да служи за помощ и предотвратяване на подобни ситуации за в бъдеще!

Поздрави!
Ще стане ясно като го чистиш,започни ли да се рони вермеколита не е добре

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: