Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Бая се наложиха тези пелети ,и не може предполагам да смогне ,ако тази година устиска някакси - догодина ще се побърка от работа ,понеже пелетните устройства се множат с по 100 на ден и всяко иска по 5 тона пелети ,просто не е истина какви числа стават . :wink:
Staio1 - специалист
Ми да пускат нови производствени мощности де. Нали нова е целта. Да се развиват спрямо пазара.
filmatoplo - майстор
Слаб мениджмънт ,ще се отракат де ,още не знаят че има вътрешен пазар .Виж ся почти всички големи които знам нещо за тях изгряха с пари от италия и кредти ,така че все още са зависими от първите сключени договори за износ .Те си знаят защо ще ги бият :wink: .
Staio1 - специалист
Доно по-скоро да разберът и за вътрешния пазар и да се отракат навреме, че нали знаеш при пазарна икономика какво следва, когато търсенето превишава предлагането. Цените скачат. :?
fbr - майстор
Вие май забравяте, че суровината за пелетите не е безкрайна величина.
nelim - специалист
Е те доста хора от дърва минават на пелети.. та надали суровината е проблем, тя пада от едното перо и се качва на другото..
Иначе аз взех 2 тона ТРОН на 350лв м. Август, първа година съм на пелети.. сега поръчах още един тон но вече е 400лв с доставката и ми казаха 15 ноември.. пък да видим :)
Staio1 - специалист
Хм, явно или съм останал само аз от ползвателите на Торч или във форума няма вече ползватели :? :lol:
fox_vt - майстор
Има има но хората не пишат. От оня ден все още лъскав и със найлона.
https://youtu.be/j1s3FBwiAUM
krasen1 - специалист
Staio1 написа:
Палите ли вече котелчетата?

От 5 дена гори 24/7.Разход 15 кг.за 24ч.Пелетите са от нов производител /иглолистни/,цена 310лева с транспорт.Аз също сложих 8см. каменна вата и 10см. на тавана,и съм много доволен!

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: