filmatoplo написа:.Евала за снимката ФИЛМЕ.
Голям си.
filmatoplo написа:Благодаря на всеки който помага за моите настройки ,най накрая ги направих ,тоест разгадах това междинно почистване ,Бай Гого ме светна да намаля цикъла от 200 сек на 20 и то се равнява на 2 минути .Та сега с почистване -фучи .Регулирах и първоначалната доза и пали по бързо и лесно .Остава сега да видя дали с времето ще задръства с пепел ,щото като задръства не мога да съм сигурен че ще гаси и после запалва - което е важно .
Прикачен файл
filmatoplo написа:filmatoplo написа:Благодаря на всеки който помага за моите настройки ,най накрая ги направих ,тоест разгадах това междинно почистване ,Бай Гого ме светна да намаля цикъла от 200 сек на 20 и то се равнява на 2 минути .Та сега с почистване -фучи .Регулирах и първоначалната доза и пали по бързо и лесно .Остава сега да видя дали с времето ще задръства с пепел ,щото като задръства не мога да съм сигурен че ще гаси и после запалва - което е важно .
Прикачен файл
filmatoplo написа:Отначало леко пушеше черно в камината ,но увеличих въздуха и побеля вътре .с по силния вятър и почистването през 2-3 мн работи мн по добре ,е едва 3 ден де .
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: