• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 534
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Погледнато емоционално , ами то евтино :) , на пловдивския преди години съм гледал действащ модел на камина с водна риза и радиатори - метнаха и една лопатка пелети и горя доста време на 60 гр а радиаторите бяха почти вънка .Тогава кой ти гледаше на тез (гранулки ) пелети сериозно - комшията храни прасето с подобни . :-D Ще пробвам някой ден - ама искам да взема качествени .Къде ги има пишете filmatoplo@abv.bg
bili&steki - специалист
filma, ама ако смяташ да ги гориш в камината за дърва нема да стане с описания разход... ;) ...с котел на твърдо гориво и присадена горелка пак нема да го докараш до написаните стойности...може да си сигурен :lol:
deyanyovkov - специалист
Ами аз го смятам при мен около 4 кг. на квадрат на месец?!?
Т.е. мисля да мина с половин тон ноември / да повторя, че съм с добра изолация, но при мен където живея си е доста хладно/
filmatoplo - майстор
Така е , няма автоматизацията на КР :)
bili&steki - специалист
имаме на едно място монтиран котел където хората си разпределят разходите с топломери и водомери за топлата вода...та по-нататък ще имам и доста точни данни за разхода :)
filmatoplo - майстор
Ех никой не каза къде са качествени пелетите , аз ако монтирам такива котли ще знам най малко щото заради горивото ще ми рекламират котела -системата . :wink:
клас а 8мм иглолистни цена:380лв./тон 0888 460 861
syncho - майстор
dessant мисля че цената е сравнително височка...
Зравей syncho,цената е за гр.Варна
filmatoplo - майстор
Някой спомена - горелка на пелети Фероли монтирана на Виадрус , има ли запознати с това сачетание . :? била към 1600 лв .
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 534

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: