Има някаква връзка между цената на котела и КПД-то му. Може да има скъпи котли с малко КПД, но евтини котли с голямо КПД-едва ли. Всеки със здрав разум не бива да очаква чудеса от котел за около 3000 лева. Пък и КПД-то в случая не е толкова важно. Важното според мен е, че масата на въглищата, сложени в котела, изгорени оптимално, сиреч при почти 100% КПД не стига да се топли нормално жилище 5 денонощия. Тази сметка не излиза. Може да се послъгва малко в проспектите, ама не бива с много. Все пак има физични закони, които важат за всички котли, и за Стропува включително.
LazarGanev написа:То обикновено е така - все се случва "правилно разбралите" да са новорегистрирани и да тръгнат веднага да фалят стоката - демек жива рекламаСпециално за Вас отговарям, че съм писал това което е при мен, тъй като използвам такъв котел. Информацията е за тези които се интересуват конкретно, а не за тези които само си "чешат" езиците по форумите.. Другият сценарий е - единият новорегистриран пита заинтересовано, пък другият най-услужливо му обяснява подробно