• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 111
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:supz: За това говорих .Отиде -сега доста хора ще наръгат слънчогледови пелети в техните Феролита за проба :wink: .
filmatoplo - майстор
И аз имам едно Ламборджини което собственика кара на слънчогледови пелети , вече 1 година , не ми се е обаждал за проблеми , тук таме му свършват пелетите в бункера , но му обясних как да включва шнека и от тогава не съм го чул .Спомням си че шнека бе леко по изправен и увеличих малко дозите за да работи с пелетите добре .
filmatoplo - майстор
Утре евентуално ще пускам една г-ка Фероли , ще погледна и още една която свързах преди седмица как е работила и дали иска някаква корекция , благодарение на Айс -изпълнявам таблото с нужните ключета и няма ядове .За съжаление горелките са чисто нови и някак още не върви да им сложа Натурелско у-е :wink: въпрос на желание .
n.ganev - майстор
А ползваш ли кабелче 7х1,5 ? :yawinkle:
iceheart - специалист
:-D 7x1, че 7х1.5 идва малко много, ама като я закъсат за кабел каквото има.... :-D
n.ganev - майстор
Е, имам стотина метра такъв ама :? ще погледна дали не е х1. Абе върши си работа :)
filmatoplo - майстор
Да- днес монтирах горелката , абе аз ли нещо съм по опък -свързвам горелката само 4 жила ползвам .Работи супер ,свързах и стаен термостат Салус .Е не ми се е случвало такъв цирк -работи си горелката , подава се сигнал за стоп по стайна температура -и гореката си гаси , обаче след 20 секунди -горелката пак стартира без стайния да и даде сигнал .Така 3-4 пъти -бах маа му :) , а то да вземе че приемало сигнал от другата горелка която сложих през 2 къщи по нагоре по улицата -ете такова нещо не бях видел :supz: .Като промених кода на сигнала -работата се оправи :partyman: .
dimitarivanov1978 - напреднал
Здравеите
някой можели дами каже нещо за този термостат преди да го исталирам става или не става, и инструкция за работа ако имате немога да намеря на Бг
Regulus TP 08 това е моделът
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 111

Тема "Пелетни горелки Ferroli Sun и Mikro P7-P12 Инфо,настр. и др." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: