Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Колеги благодаря за бързата реакция.Регистрирах се след като прочетох темата.И прецених че ще ми по полезно да питам патило от колкото старило.Още веднъж благодаря а всички.Особено на колегата който ми изпрати настройките.
ПОЗДРАВИ. :supz: =D>
Keks@ - помощник
Никакви новини за стъкло :shock: ,само ме мотаят.Май ще пробвам с поръчката от сайта. :?
sonofsyn - специалист
Какво стана със стъклото, да помогна малко
в Г.Оряховица има една фирма реже по размер
някви пари на кв.см, за стъкло 14/22 см ми взе 19 лева
Да не пиша като реклама. Ще чакам на лични.
Но имаше и др оферти потърси в нета.
А в прити имат само за техните си, нещо си германски.
Keks@ - помощник
Някой със точни размери на стъклото на бърнит комфорт 23 новия модел?Дали пък не са еднакви със стария модел :?
zlatev2000 - специалист
А може ли да споделите как Ви се счупиха стъклата?
От употреба или Вие си ги счупихте? Ако е от самосебе си е доста притеснително.
Keks@ - помощник
zlatev2000 написа:
За моето ,аз съм си виновна! Беше ми се разместило стъклото,имаше разстояние което попречи на камината да гори нормално.Опитах се да го наместя по някакъв начин неуспях,на своя глава запълних със силикон издържащ висока температура и се спука -женска му работа :-D
chungata - специалист
Keks@ написа:
zlatev2000 написа:
За моето ,аз съм си виновна! Беше ми се разместило стъклото,имаше разстояние което попречи на камината да гори нормално.Опитах се да го наместя по някакъв начин неуспях,на своя глава запълних със силикон издържащ висока температура и се спука -женска му работа :-D
Е аз пък да кажа значи мъжка му работа - все се мъчи да се прави на майстор :axe: Та и аз си го спуках моето сам. Мъчих се да почистя горната фуга за “за обдухване на стъклото„ . Лошото е, че тези стъкла са доста крехки, а аз чистих с една сплескана тел и явно напънах малко повече отколкото може да понесе стъклото, и те така. [-X :?
Yordan_Angelov - помощник
С малко закъснение да напиша относно АЛАРМА 6 как си реших проблема. Изчаквам да се изпразни бункера за пелети, обирам всичките които не са влезли в шнека, пускам камината да запали без пелети за да върти шнека и с прахосмукачката докато върти изсмуквам всичкия пепел които се натрупал вътре. Понеже шнека остава пълен с пепел и не може да поема пелети и затова дава АЛАРМА 6. След като изгорих тия пелети вече нямам такъв проблем.
kafaka - специалист
Колеги!Как е разхода в тези студове? При мен при тези -18 го заковавам на 2 чувала за 24 часа в непрекъснат режим на работа,като през деня я държа на 68 а през ноща на 62 градуса.Температура в апартамента между 22,3 и 23,5 градуса.
chungata - специалист
kafaka написа:
Колеги!Как е разхода в тези студове? При мен при тези -18 го заковавам на 2 чувала за 24 часа в непрекъснат режим на работа,като през деня я държа на 68 а през ноща на 62 градуса.Температура в апартамента между 22,3 и 23,5 градуса.
И при нас в Плевен е -18 до -20 нощем и -8 през деня. Разход 2 - 2,5 чувала за 24 часа. Вода постоянно на 68гр. Темп. в апартамента 21-23гр.

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: