За Благо. Снимките са ми трудни. Ще се опитам да обясня какво направих. Под двете плочи които идват с горелката поставих още една която се допира в задната част на котела на разстояние около 15-20 см под двете горни. Закрепих ги с ламаринени пластинки за ръбовете където лягат горните две. Върху тази плоча сложих вертикални прегради за завихряне на газовете / видях снимка в сайта на колега-потърси я/. На скарата поставих тухла огнеупорна и върху нея ламарина като буквата V но под ъгъл около 30-40 гр. за да насоча газовете към страничните ребра на котела по идея на Филма-топло. На практика газовете след скарата се отклоняват към ребрата ,след това срещат допълнителната ламарина като се насочват към задната стена, правят двоен ес и се насочват над оригиналните плочи, сменят посоката към димните канали в които има турбулатори от нагъната ламарина и заминават към комина. Ако не си ме разбрал-0888 719 625. Всички неща които съм направил са от подобрения на други хора от форума.
Смених управлението на GP 20 с Натурела преди две години и нещата си дойдоха на място.
Смених управлението на GP 20 с Натурела преди две години и нещата си дойдоха на място.