Здравей.
andro044 ще покажеш ли как управляваш трипътния вентил за въздуха.
andro440 написа:НЕ , щото няма да ти стане ясно ..с тръбички и с контролер ,при мен всичко е направи сам , трудно би копирал идеяАндро , Андроо...вятър(контролиран с трипътен контролер) , та вее тебе , на черен коч(уиски).Бат Диди написа:Здравей.
p.v.x написа:andro440 написа:НЕ , щото няма да ти стане ясно ..с тръбички и с контролер ,при мен всичко е направи сам , трудно би копирал идеяАндро , Андроо...вятър(контролиран с трипътен контролер) , та вее тебе , на черен коч(уиски).Бат Диди написа:Здравей.
Снимай и покажи.
Ако не разбере , обясни.
Не се прави на интересен..по скоро смешен.
andro440 написа:! Точно заради такива ,като теб -няма да кача снимки и няма да кажа как става !И тогава , какво правиш в тази тема.
p.v.x написа:andro440 написа:! Точно заради такива ,като теб -няма да кача снимки и няма да кажа как става !И тогава , какво правиш в тази тема.
И в този форум , като цяло.
Само да се хвалиш , колко евтино се топлиш.
Има и по евтин начин за отопление.
Само трябва да ме се помолиш , и ще ти кажа.
И аз като теб , нищо няма да казвам.
Ха , ха , ха.
Колко си смешен и жалък , в собствената си простотия , която извира от под-мишниците ти.
А ти си мислиш , че се потиш от жега.![]()
![]()
p.v.x написа:andro440 написа:! Точно заради такива ,като теб -няма да кача снимки и няма да кажа как става !И тогава , какво правиш в тази тема.
Ха , ха , ха.
Колко си смешен и жалък , в собствената си простотия , която извира от под-мишниците ти.
![]()
andro440 написа:току що ми казаха ,къде да те намера и да ти покажа как се потя под мишниците ..Заповядай.
Ха , ха , ха.
![]()
andro440 написа:НЕ , щото няма да ти стане ясно ..с тръбички и с контролер ,при мен всичко е направи сам , трудно би копирал идеяМдааа (така ще ти отговоря, нали обичаш жаргона или ....... така си говориш?) явно ти ще си поредния кипаджия с високо мнение за себе си. Аз няма да използвам форума да се обиждаме, но ако ти си искал това, радвай се успя, ся сръбвай си ракийката и мое да спиш спокойно. Извинявам се само последно, като познаваш толкова много по едно изречение човек дали разбира или не, що не вземеш да окачествиш всички тук във форума да ни разделиш на групи: умни, красиви, дебели, слаби, глупави, грозни, педераси, травестити и т. н. па да станеш един(по кипаджийски казано) регулировчик на форума и да ни направляваш кой на кого да пише, отговаря и чете. Извинявам се на всички останали за отклонението от темата.Бат Диди написа:Здравей.
Бат Диди написа:andro440 написа:НЕ , щото няма да ти стане ясно ..с тръбички и с контролер ,при мен всичко е направи сам , трудно би копирал идеяМдааа (така ще ти отговоря, нали обичаш жаргона или ....... така си говориш?) явно ти ще си поредния кипаджия с високо мнение за себе си. Аз няма да използвам форума да се обиждаме, но ако ти си искал това, радвай се успя, ся сръбвай си ракийката и мое да спиш спокойно. Извинявам се само последно, като познаваш толкова много по едно изречение човек дали разбира или не, що не вземеш да окачествиш всички тук във форума да ни разделиш на групи: умни, красиви, дебели, слаби, глупави, грозни, педераси, травестити и т. н. па да станеш един(по кипаджийски казано) регулировчик на форума и да ни направляваш кой на кого да пише, отговаря и чете. Извинявам се на всички останали за отклонението от темата.Бат Диди написа:Здравей.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: