Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Бат Диди - специалист
Здравей.
andro044 ще покажеш ли как управляваш трипътния вентил за въздуха.
andro440 - майстор
НЕ , щото няма да ти стане ясно ..с тръбички и с контролер ,при мен всичко е направи сам , трудно би копирал идея
Бат Диди написа:
Здравей.
p.v.x - майстор
andro440 написа:
НЕ , щото няма да ти стане ясно ..с тръбички и с контролер ,при мен всичко е направи сам , трудно би копирал идея
Бат Диди написа:
Здравей.
Андро , Андроо...вятър(контролиран с трипътен контролер) , та вее тебе , на черен коч(уиски).

Снимай и покажи.
Ако не разбере , обясни.
Не се прави на интересен..по скоро смешен.

:rock:
andro440 - майстор
Точно на теб ,нищо няма да покажа ,защото си един дразнител , и вместо да напишеш ,нещо качествено се заяждаш ,да не би да имаш проблеми с егото си на мъж ? за тръпътния вентил за въздуха .. да -три вентилатора с тръби на различни места и всеки вентилатор се управлява с втори контролер -основния е натурелски . Умните хора не спамят -а ти само това правиш ! Точно заради такива ,като теб -няма да кача снимки и няма да кажа как става ! Коча сам си го купувам и не ми дръж сметка за което , за други неща също !. Мисля ,че отговорих разбираемо
p.v.x написа:
andro440 написа:
Бат Диди написа:
Здравей.
Андро , Андроо...вятър(контролиран с трипътен контролер) , та вее тебе , на черен коч(уиски).

Снимай и покажи.
Ако не разбере , обясни.
Не се прави на интересен..по скоро смешен.

p.v.x - майстор
andro440 написа:
! Точно заради такива ,като теб -няма да кача снимки и няма да кажа как става !
И тогава , какво правиш в тази тема.
И в този форум , като цяло.
Само да се хвалиш , колко евтино се топлиш.
Има и по евтин начин за отопление.
Само трябва да ме се помолиш , и ще ти кажа.
И аз като теб , нищо няма да казвам.
Ха , ха , ха.
Колко си смешен и жалък , в собствената си простотия , която извира от под-мишниците ти.
А ти си мислиш , че се потиш от жега. :lol: :lol:

andro440 - майстор
Запазвам си мнението за теб в архива - мога единствено да ти се помоля да ми дадеш координати ,да дойда те видя !Иначе за нищо друго не ми трябваш
p.v.x написа:
andro440 написа:
Ха , ха , ха.
Колко си смешен и жалък , в собствената си простотия , която извира от под-мишниците ти.

andro440 - майстор
току що ми казаха ,къде да те намера и да ти покажа как се потя под мишниците ..
p.v.x написа:
andro440 написа:
Ха , ха , ха.

p.v.x - майстор
andro440 написа:
току що ми казаха ,къде да те намера и да ти покажа как се потя под мишниците ..
p.v.x написа:
andro440 написа:
Ха , ха , ха.

Заповядай.
Тъкмо ще ти кажа , как да се топлиш ОЩЕ по евтино. :lol: :lol:

Последна промяна от p.v.x на чет ное 10, 2016 8:52 pm, променено общо 1 път.
Бат Диди - специалист
andro440 написа:
Бат Диди написа:
Здравей.
Мдааа (така ще ти отговоря, нали обичаш жаргона или ....... така си говориш?) явно ти ще си поредния кипаджия с високо мнение за себе си. Аз няма да използвам форума да се обиждаме, но ако ти си искал това, радвай се успя, ся сръбвай си ракийката и мое да спиш спокойно. Извинявам се само последно, като познаваш толкова много по едно изречение човек дали разбира или не, що не вземеш да окачествиш всички тук във форума да ни разделиш на групи: умни, красиви, дебели, слаби, глупави, грозни, педераси, травестити и т. н. па да станеш един(по кипаджийски казано) регулировчик на форума и да ни направляваш кой на кого да пише, отговаря и чете. Извинявам се на всички останали за отклонението от темата.
andro440 - майстор
не се сещам да съм квалифицар някого и от тоя форум имам много добри познати ,но такива ,като онова леке ,което пише и после си трие мненията ,ня,ма как да сме в комбина -сега усещам ,че си от неговата линия и с 20-те си мнения ,моля не ми давай наклон на дядовия ,,само чакате наготово и вместо да сте продуктивни личности ,оглеждате се от къде да откраднетре идея -ДА ,мога да те светна как да се топлиш евтино ,но няма да го направя ,щото си тъп
Бат Диди написа:
andro440 написа:
Бат Диди написа:
Здравей.
Мдааа (така ще ти отговоря, нали обичаш жаргона или ....... така си говориш?) явно ти ще си поредния кипаджия с високо мнение за себе си. Аз няма да използвам форума да се обиждаме, но ако ти си искал това, радвай се успя, ся сръбвай си ракийката и мое да спиш спокойно. Извинявам се само последно, като познаваш толкова много по едно изречение човек дали разбира или не, що не вземеш да окачествиш всички тук във форума да ни разделиш на групи: умни, красиви, дебели, слаби, глупави, грозни, педераси, травестити и т. н. па да станеш един(по кипаджийски казано) регулировчик на форума и да ни направляваш кой на кого да пише, отговаря и чете. Извинявам се на всички останали за отклонението от темата.

Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: