• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gizdo - специалист
Кои пелети са по- добри- светлите или тъмните? Досега съм горил саmо тъмми на Технууд и Проджето и нямам наблюдения върху други. Тези горят добре и нямат никаква шлака. За 24 часа горене ми пълнят само горивната камера, която измитам с една метличка. Иска ми се да пробвам и други, може пък да са по- добри...
bobi72 - напреднал
Какво знаете за внос на пелети от Китай?Напимер: http://www.alibaba.com/trade/search?Sea ... irect_0914
filmatoplo - майстор
Би трябвало белите да са по добри :? , а що се отнася до внос от Китай -скоро и хляба от там ще идва :-D .
syncho - майстор
filmatoplo написа:
Би трябвало белите да са по добри :? , а що се отнася до внос от Китай -скоро и хляба от там ще идва :-D .
filma няма гаранция, че белите ще са по-добри, защото има бели, които са направени от слама - доста по-ниско калорични. Просто си е малко хазарт с тия пелети напоследък, особено както няма някоя институция, която да ги държи из късо относно качеството. Също така и стандартите ми се струват малко рехава работа или по точно начините по които се прилагат.
filmatoplo - майстор
Извинете ме , да не подведа някой с цвета , предположих че в белите трудно ще се скрие кора от дървото и други примеси :) .Веднъж бях с един експерт в областта на пелетните работи , и той констатира за едни пелети че са тъмни -тоест компромис в качеството,но това е мое мнение не- подкрепено с логични доказателства. :wink:
bobi72 - напреднал
bobi72 написа:
Какво знаете за внос на пелети от Китай?Напимер: http://www.alibaba.com/trade/search?Sea ... irect_0914
Има ли някой,който да внася пелети от Китай?Качеството и цената са много по-добри от българските.
Bobivan - специалист
Не купувайте от пелетите произвеждани в Пазарджик,в халетата на бившата фабрика "Вела Пеева"-Силно натрошени,и образуващи ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ШЛАКА само за 1 ден работа!!!

Изображение
Bobivan - специалист
Клиента ги гори в пелетна камина Да Винчи!
syncho - майстор
а дали не е възможно просто да не е била настроена добре камината?
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: