• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hidrazin - майстор
<StanTheMan> написа:
А за парчето фолио по-добре си го сложи срещу огледалото , че да те топли докато се оглеждаш.
:? Срещу огледалото ми е душа.Nе искам да става така като се къпя:

Изображение

:partyman:
п.п. Наистина не продавам климатици. Понякога само ми попадат за ремонт на електрониката в свободното време.
Иначе си бачкам в енергетиката - правим скъп ток. :)
fu4ko - специалист
Чаро написа:
fu4ko написа:
Наистина това е форум да си чешете езиците и не четете.Казах,че по принцип
По принцип в тоя форум си чешем езиците в определени теми.
В останалите теми, в повечето случаи пишат сериозни и кадърни хора, нито един от които, не защити нано фолиото.
Трябва да вече да ти е станало ясно, че и 6 човека да се регистрирате (10 профила да си направите), освен продукта да се затвърди като пълна глупост друго няма да се случи.

п.п. така няма да се убедим в нищо. Раздайте по една мостра от чудото да пипнем и видим, щото квото и да поствате за климатиците - цяла свят се грее/охлажда с тях под една или друга форма...

Дай ми адрес и ще ти пратя мострата.Приготви и 20лв + доставката да си платиш щото за тия мостри както казват сериозните хора,несериозните хора катоо мен са си ги платили.Извинявай но това фолио никой не ми го е дал даром.Ми дай ми една мостра от твоите да пробвам.Даже ще ти я върна.Куриера даже ще е за моя сметка :partyman:
1115 - специалист
fu4ko написа:
......

Дай ми адрес и ще ти пратя мострата.Приготви и 20лв + доставката да си платиш щото за тия мостри както казват сериозните хора,несериозните хора катоо мен са си ги платили.Извинявай но това фолио никой не ми го е дал даром.Ми дай ми една мостра от твоите да пробвам.Даже ще ти я върна.Куриера даже ще е за моя сметка :partyman:

Нещо май...май раздвоение на личноста или оная работа с IP_тата ще излезе вярна?
hidrazin - майстор
1115 написа:
Нещо май...май раздвоение на личноста или оная работа с IP_тата ще излезе вярна?
:? Ами той fu4ko нямаше пари за повече фолио да си купи пък сега мостри е готов да изпраща?
И това 20 лв за квадратен метър мостра ли се отнася?
:partyman:
fu4ko - специалист
Ми някои хора не разбират,че това не са мостри и започвам и аз да се бъзикам.42 ми излезе с доставката кв.м.Нямам проблеми с личността.Ако имах нямаше как да пиша.Нали така!?Някои хора нямат доверие на тях си и започват да не вярват и на други.Да не ми намерите и на мен профил в някой сайт в който продавам фолио и аз да не знам,че имам фирма :partyman:Трябва после да си въстановя фолиото като мисля да пробвам от на Румен.Тъкмо ще му стана клиент.
Ще разгледам английски и руски форуми, ще ви информирам след няколко дни :cool:
fu4ko - специалист
Стига с шегите.Сега сериозно.До края на месеца мисля да поръчам 1кв.м. фолио.Най вероятно ще го взема към края на месеца.Ако Румен предложи по ниска цена от тази сегашното фолио ще го взема от него.За в бъдеще ще взимам от него ако държи прилична цена.Ще има снимки,цифри,измервания за доказателства.Всъщност доказателства ще има до обяд,след като се прибера от работа!
stenmark - специалист
Тази тема ще я следя с голям интерес.Това нано фолио го видях за пръв път в Бриколаж и даже мислех да пусна тема дали някой си е купувал и какви са му са впечатленията.Това лъчево отопление е от много време на пазара.Преди доста време на едно Стройко имаше една швейцарска фирма предлагаше такива "печки" и бяха адски скъпи.Някой ако е от Бургас може да се разходи до болницата в Меден рудник,там отоплението е такова.В болницата е монтирано на тавана.Инвенститора го е видял в Италия и много се запалил и сега е приложено у нас.Говорих с фирмата която го монтираше и ми казаха че може да бъде монтирано навсякъде т.е. стени и под.Всичко беше супер само цените не ми харесаха,жалко че успях да го видя в експлоатация а 6месеца бях там.
Christo - майстор
stenmark написа:
Всичко беше супер само цените не ми харесаха,жалко че успях да го видя в експлоатация а 6месеца бях там.
Не разбрах защо съжаляваш, че си успял. Толкова лошо ли беше?
stenmark - специалист
О, сега видях.Извинявам се за грешката.Че не успях исках да напиша.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

Тема "С какво да се отоплявам?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: