• 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 228
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
van78 - напреднал
bmahob написа:
Качени са, погледни по стари постове....Колега как то е разхода сега?
Разхода все още не съм го засичал защото гори максимум по два часа на ден защото става много топло , а за настройките които пише че са на български са изтрити.Като цяло печката работи добре дори при зададени 50 градуса на водата модула и след това се изключва,но моят инсталация като цяло е малка за 15 кв. камина ,но смятам да монтирам и бойлер.
bmahob - майстор
ето ги пак

Прикачен файл

2.jpeg

Прикачен файл

1.jpeg
kaptagona - специалист
bmahob написа:
ето ги пак
колега проблема е че не мога да вляза в тях.пак искам пак да ви попитам има ли някой който да дойде на място и да ми я настрои.срещу заплащане естествено защото ме е страх да барам да не съсипя нещо.
bmahob - майстор
Колега аз не съм маакстор, и имам печката от лани просто неволяте ме научи..... и четене тук и в един сръбски форум.... има код за достъп за сервизното меню но аако не смееш по добре да не те занимавам
kaptagona - специалист
страх ме е да не направа нещо беля.некоя настройка която не разбирам и да стане по лошо.а и то е всичко на англииски.освен по вайбъра да ме напътсваш,защото ходих при един уж майстор и ми вика от където си я купил там ходи.като не е взел той парите и не иска.
Някой може ли да помогне :?:
Нова придобивка alfa plam 18 при първи пуск изписва грешка за блокиран шнек а8
от магазина при покупката при питане за пуска ми казаха , цитат '' просто пускаш от копчето'',
благодаря предварително на отзовалите се
bmahob - майстор
emilmet написа:
Някой може ли да помогне :?:
Нова придобивка alfa plam 18 при първи пуск изписва грешка за блокиран шнек а8
от магазина при покупката при питане за пуска ми казаха , цитат '' просто пускаш от копчето'',
благодаря предварително на отзовалите се
Е тая печка гаранция няма ли?!
van78 - напреднал
bmahob написа:
ето ги пак
Мерси
bmahob - майстор
Така вчера завърших проекта за допълнителни турболатори в пружините на алфа плам коммо 21, имам и снимки на основно разглабяне, макар че не се налага, нашитепечки са коструиране за почиставен ана горната камера без да се разглабя. Резултата за Т на изгорели газове супер на 5 степен 2700об 130 гр. макс Т :-D
Дойде майстор от фирмата от която е закупена и оправи проблема,не споменавам фирмата за да не стане като реклама.
Откачен кабел на вакума (което чудно е станало при транспорта)
=D>
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 228

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: