• 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Тук ще разправям за Комото което ще се свързва ,то се води 21 , на ризата 18 и 3 да отдава .Множко е за 100 кв ,но човека -телефонаре в интернета и бам пред къщи :wink: .Сега гледам филма топло с големия къртач в хола :lol: пробиват се дупки всякакви . :wink: Като стане снимки .
rbh - помощник
Да попитам заслужава ли си закупуване на 3 годишна ползвана пелетна камина с водна риза марели ps13 на почти 50% от цената на нова?
За отопление на селска къща под 90м2 и за не постоянно обитаване през зимата.
нед фев 02, 2025 11:53 amrbh написа:
Да попитам заслужава ли си закупуване на 3 годишна ползвана пелетна камина с водна риза марели ps13 на почти 50% от цената на нова?
За отопление на селска къща под 90м2 и за не постоянно обитаване през зимата.
Ако смяаш, че ще се справиш с настройването на пелетарката, ако не е увредена механично от ръжда примерно, изглежда добре, значи си заслужава.
Искай пъмпата и РС!
rbh - помощник
РС и помпата са отделно и предполагам са стари останали от предна камина на дърва. За тях си мислех за нови.
За ностройките на камината се надявам да помагате в форума при необходимост;)
нед фев 02, 2025 12:35 pmrbh написа:
РС и помпата са отделно и предполагам са стари останали от предна камина на дърва. За тях си мислех за нови.
За ностройките на камината се надявам да помагате в форума при необходимост;)
Поинтересувай се първо дали Форума се обитава от вещи по настройки на Марели! Да не се окаже евтиното скъпо на нерви?!
Аз си спомням само един, помагал и коментирал доста назад във времето. При това за кратко.
rbh - помощник
Хвърлям око и на грейковци, но има само 16-ки по пазарниците може би по-обясними причини и да не ми дойде голЕма и на мен;)
По-добре "голЕма", но сговорчива. Настройчици да искаш тука, ако евентуално нещо ти закуца. Ще си говорите на един език.
Предвид ползването от време на време, "дефекта" може би ще се окаже Ефект.
rbh - помощник
нед фев 02, 2025 1:22 pmТрифон П.Трифонов написа:
По-добре "голЕма", но сговорчива. Настройчици да искаш тука, ако евентуално нещо ти закуца. Ще си говорите на един език.
Предвид ползването от време на време, "дефекта" може би ще се окаже Ефект.
Благодаря Ви за мъдрите съвети.
Позамислихте ме въпреки, че бюджета е доста по висок за нея.
нед фев 02, 2025 1:39 pmrbh написа:
Благодаря !! за мъдрите съвети.
Позамислихте ме въпреки, че бюджета е доста по висок за нея.
"Сам съм, други няма", хаха.
Чак мъдър....ще проявя скромност като кажа, че предавам "форумната мъдрост".

Това сочат нещата, според мен и според опита ми с изделие от Горна Оряховица, което ползвам с лекота.
rbh - помощник
Благодарности на теб имах предвид , но ме разбрахте :)
Чудя се проблем ли ще е да се транспортира легнала на една страна.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14

Тема "Дилема за пелетна камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: