Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
ср апр 01, 2020 8:52 amRRT написа:
вт мар 24, 2020 7:47 ambmahob написа:
Load initial работи 120сек без запалка, после върнинпелетите внбункера да няма бум
Колега, коя е тая настройка, че не я намерих
В главното меню, не в сервизното :-D
здавей те искам да попитам дали се регулират гадусите на помпата
kaptagona - специалист
ср апр 08, 2020 9:28 pmlubomir75 написа:
От 20 д0 70 градуса. На 7ма страница има настроиките.
чет апр 09, 2020 12:56 pmkaptagona написа:
ср апр 08, 2020 9:28 pmlubomir75 написа:
От 20 д0 70 градуса. На 7ма страница има настроиките.
Благодаря ви намерих ги
paunov - напреднал
здр имам камина алфа плам 15 от няколко дни ми дава грешка в шнека че е блокирал или нещо такова някои имали идея какво става и как мога да си реша проблема . Като извадя пелетите и почукам шнека после запалва .
segaseu4i - напреднал
Здравейте,
Имам алфа плам 15 кв. Останали са ми половин чувал пелети в бункера. Въпросът ми е, трябва ли да ги извадя от бункера или може да стоят там до следващото палене през есента?
bmahob - майстор
Може да миги пратиш по еконт ако ти пречат :-D :-D :-D :-D Иначе сериозно няма яд, аз даже прахта не чистя всеки сезон, ама сега май след някакви два чувала на екотехника широколистни с многооо прах ще трябва, иначе каминката ги смля без пепел в кошницата :-D
segaseu4i - напреднал
Ok. Благодаря. Значи на есен пускам копчето и продължавам там, където съм спрял, без да вадя никакви пелети от бункера. :lol:
remarek - специалист
Здравейте! Взех и аз Алфа плам 21 и в момента изграждаме инсталацията. Не успях да прегледам всички мнения в темата и се извинявам, ако въпросът е дискутиран. Стаята, в която ще е камината е 20 кв. м. Тези 3 киловата от камината ще я отоплят ли или да сложа един радиатор?
LazarGanev - "Велик майстор"
Тези "3кВт от камината", вероятно ще са не повече от 1-1,5кВт, така че може и да не стигнат за стая 20м2 и затова е добре да сложиш и някакъв радиатор.

Тема "Настройка на пелетна камина Алфа плам 21" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: