Мдааа така ще да е ! Надявам се на най-лекия вариант ,който всъщност незнам кой е 

чет окт 10, 2019 11:10 pmval303 написа: Здравейте колеги. Имам един въпрос. Реших първо тука да се посъветвам и после да чета инструкций. Става въпрос за помпа Grundfos Alfa 2L 25-60-180. Днес я разгледах и установих,че ще се наложи да завъртя предната част на помпата на 180градуса,тъи като ако спазя посоката на помпата,предната част от където се настройва ми идва точно на обратно. Та въпроса е може ли да се завърти на 180градуса?
пет окт 11, 2019 6:30 amТрифон П.Трифонов написа:Като гледам тоя клип,не виждам да има някакъв проблем да се обърне. Принципно се надявах някой,който го е правил на практика да сподели мнение. Иначе Мерси за бързата реакция.чет окт 10, 2019 11:10 pmval303 написа: Здравейте колеги. Имам един въпрос. Реших първо тука да се посъветвам и после да чета инструкций. Става въпрос за помпа Grundfos Alfa 2L 25-60-180. Днес я разгледах и установих,че ще се наложи да завъртя предната част на помпата на 180градуса,тъи като ако спазя посоката на помпата,предната част от където се настройва ми идва точно на обратно. Та въпроса е може ли да се завърти на 180градуса?
Е, готов ли си?
пет окт 11, 2019 8:48 pmval303 написа: Като гледам тоя клип,не виждам да има някакъв проблем да се обърне. Принципно се надявах някой,който го е правил на практика да сподели мнение. Иначе Мерси за бързата реакция.Алфата не съм я обръщал, ама съвсем плахо и заради тебе, бих могъл да сторя един показателен клип.
пет окт 11, 2019 8:56 pmТрифон П.Трифонов написа:Чисто технически,нямам проблем да я обърна.Четох днес и инструкцията,където пише че се върти на 90градуса а на мен ми трябват 180. Не мисля че ще има проблем. Поне на клипа не се вижда да има нещо което да ограничава завъртането.пет окт 11, 2019 8:48 pmval303 написа: Като гледам тоя клип,не виждам да има някакъв проблем да се обърне. Принципно се надявах някой,който го е правил на практика да сподели мнение. Иначе Мерси за бързата реакция.Алфата не съм я обръщал, ама съвсем плахо и заради тебе, бих могъл да сторя един показателен клип.
Настояваш ли?
пет окт 11, 2019 9:23 pmval303 написа: Чисто технически,нямам проблем да я обърна.Четох днес и инструкцията,където пише че се върти на 90градуса а на мен ми трябват 180. Не мисля че ще има проблем. Поне на клипа не се вижда да има нещо което да ограничава завъртането.Я не са излагай, с тия писания, ми земи си завърти помпата още сега!
пет окт 11, 2019 9:28 pmТрифон П.Трифонов написа:Ха ха Ок.пет окт 11, 2019 9:23 pmval303 написа: Чисто технически,нямам проблем да я обърна.Четох днес и инструкцията,където пише че се върти на 90градуса а на мен ми трябват 180. Не мисля че ще има проблем. Поне на клипа не се вижда да има нещо което да ограничава завъртането.Я не са излагай, с тия писания, ми земи си завърти помпата още сега!
За норматива на Калашников са завърта.
нед окт 13, 2019 8:20 pmval303 написа: Трифон П Трифонов Днес я монтирах и пробвах. Ок е.Няма как да е другояче. До ви кара топлото и да не я мислиш!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: